Αγ.Παντελεήμονας: Τη δολοφόνησαν μέσα στο διαμέρισμά της

Πτώμα Κινέζας σε προχωρημένη σήψη εντοπίσθηκε στο διαμέρισμα στο οποίο διέμενε στον Άγιο Παντελεήμονα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η γυναίκα ασιατικής καταγωγής εντοπίστηκε τις πρώτες πρωινές ώρες (26/10) στο διαμέρισμα πολυκατοικίας στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.

Ένοικοι της πολυκατοικίας στην οδό Στριφτόμπολα 12, κάλεσαν την Αστυνομία λόγω της έντονης δυσοσμίας που αναδυόταν απο διαμέρισμα του 5ου ορόφου. Το πλήρωμα της Άμεσης Δράσης με κλειδαρα μπήκε στο διαμέρισμα και εντόπισε κάτω από το κρεβάτι της, νεκρή τη 48άχρονη γυναίκα απλο την Κίνα.

Σύμφωνα με την αυτοψία στο χώρο δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης.

Το θύμα ήταν ενδεδυμένο με ρούχα, τα χέρια της γυναίκας ήταν δεμένα με σεντόνι ενώ στο κεφάλι της οι δράστες είχαν τοποθετήσει πλαστική σακούλα. Σύμφωνα με την Αστυνομία, στο διαμέρισμα δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης.

Η 48άχρονη εργαζόταν σε κατάστημα ρούχων, στην Ομόνοια, και είχε να δώσει σημεία ζωής από το βράδυ της περασμένης Δευτέρας (23/10). Η εκτίμηση της Αστυνομίας προσδιορίζει, πιθανότατα, ο δράστης ή οι δράστες να προέρχονται από το φιλικό περιβάλλον της 48άχρονης.

Προανάκριση για το έγκλημα διενεργεί η Ασφάλεια ενώ αναμένεται η ιατροδικαστική έκθεση για τα ακριβή αίτια του θανάτου της.