Διδυμότειχο: «Έθεσαν σε καραντίνα επαφές κρούσματος σε κτήριο χωρίς καλοριφέρ και τους είπαν να πάρουν διπλή κουβέρτα!»

Καταγγελία στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του NantiaReport.gr για την κατάσταση στη Σχολή Αστυφυλάκων του Διδυμοτείχου, μετά από κρούσμα Covid19 μεταξύ των δοκίμων Αστυφυλάκων

Όπως επισημαίνει ο αναγνώστης του NantiaReport.gr, «Στην Σχολή Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου παρουσιάστηκε κρούσμα Covid.  Το κρούσμα πήγε στο Νοσοκομείο και γύρισε πάλι στην Σχολή. Οι δύο διμοιρίες που ήταν στις «επαφές» του θετικού κρούσματος κατά την ιχνηλάτηση, σε rapid test, είχαν αρνητικά αποτελέσματα, ωστόσο τέθηκαν σε περιορισμό δύο εβδομάδων σε άλλο κτήριο, εντός της Σχολής Αστυφυλάκων. Σε αυτό το κτήριο, ωστόσο δεν έχουν ανάψει καλοριφέρ (υπενθυμίζω στο Διδυμότειχο) και σε αναφορά προς τη Διοίκηση της Σχολής τους υπέδειξαν να βάλουν διπλή κουβέρτα!!!!!! Στο Διδυμότειχο, μήνα Φεβρουάριο και με τη “Μήδεια” από το Σάββατο να είναι σε εξέλιξη έντονα καιρικά φαινόμενα σε όλη την επικράτεια!!!!! τους είπαν να πάρουν κουβέρτα!!!!
Κι ενώ όλα αυτά συμβαίνουν στη Σχολή Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου, οι περισσότεροι από τους διδάσκοντες στη Σχολή Αστυφυλάκων του Διδυμοτείχου, μπαίνουν στις αίθουσες, και παραδίδουν στους δόκιμους Αστυφύλακες, χωρίς να φορούν μάσκες, συζητάμε για το ενδεχόμενο της διπλής χρήσης μάσκας!!!!»