“Διαύγεια” στη δαπάνη σύμβασης για τετραήμερο Συνέδριο της ΕΛ.ΑΣ με κόστος €16.110 και διαμονή σε 5άστερο

“Διαύγεια” στη δαπανη για διεξαγωγή Συνεδρίου Υπηρεσίας της ΕΛ.ΑΣ σε σύμβαση με τουριστικό πρακτορείο για την φιλοξενία των προσκεκλημένων … σε 5άστερο ξενοδοχείου, μετακινήσεις σίτιση και προϋποθέσεις με κάλυψη εξόδων από τον προϋπολογισμό της ΕΛ.ΑΣ.

[pdf-embedder url=”http://www.nantiareport.gr/wp-content/uploads/2017/09/ΨΝΣΗ465ΧΘ7-Χ39.pdf” title=”ΔΙΑΥΓΕΙΑ_ΕΛΑΣ_ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ_EUROPOL”]

Η περιγραφή του έργου αναφέρεται στη «Διοργάνωση Συνεδρίου έως 32 ατόμων από 1-4/10/2017 στην Αθήνα, που θα περιλαμβάνει, μετακινήσεις, διαμονή, σίτιση, δείπνο καλωσορίσματος, αποχαιρετιστήριο δείπνο, διάφορα είδη διοργάνωσης του συνεδρίου, αίθουσα και εξοπλισμός συνεδρίου, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. CEPOL/GA/2017/68 Συμφωνία Επιχορήγησης (Grant Agreement) μεταξύ της Ευρωπαϊκής και της Ελληνικής Αστυνομικής Ακαδημίας. Το κόστος διοργάνωσης συνεδρίου θα καλυφθεί από τον Π/Υ του Φορέα 07-410 και θα αναχρηματοδοτηθεί στη συνέχεια εξ’ ολοκλήρου από την Ευρωπαϊκή Αστυνομική Ακαδημία (CEPOL). 17REQ001737619»..

Σε ποσό ύψους δέκα έξι χιλιάδων εκατόν δέκα ευρώ #16.110,00# θα επιβαρύνει τις πιστώσεις του προϋπολογισμού εξόδων της «ΕΛΑΣ» οικονομικού έτους 2017, όπως περιγράφεται στη σχετική διάθεση στο “Διαυγεια”, με αναχρηματοδοτησηί στη συνέχεια από την Ευρωπαϊκή Αστυνομική Ακαδημία (CEPOL).»

Μεταξύ άλλων, οπως περιγράφεται στο έργο, απαιτητή προϋπόθεση  η διαμονή των συνέδρων σε ξενοδοχείο 5 ή 4 αστέρων της Αθήνας σε μονόκλινα δωμάτια, πλήρως εξοπλισμένα με δωρεάν wifi, κλιματισμό, ηλεκτρονικό χρηματοκιβώτιο, τηλεόραση επίπεδης οθόνης, δωρεάν παρασκευή ροφημάτων, μίνι μπαρ, σεσουάρ, υπηρεσία δωματίου, υπηρεσία αφύπνισης, κ.λπ.

Στα μεσημεριανά γεύματα με μπουφέ θα πρέπει να περιλαμβάνονται ένα τουλάχιστον ορεκτικό, σαλάτες εποχής, τουλάχιστον τρεις εναλλακτικές επιλογές για κυρίως πιάτο, στις οποίες θα πρέπει να υπάρχει και η πρόβλεψη μόνο για χορτοφάγους.

Στα διαλείμματα ο καφέ που θα διατίθεται στους συνέδρους θα πρέπει να περιλαμβάνεται φρέσκος καφές φίλτρου, στιγμιαίος καφές κλασσικό, στιγμιαίος καφές χωρίς καφεΐνη, τσάι σε διάφορες γεύσεις, χαμομήλι, χυμούς τεσσάρων ειδών (πορτοκάλι, γκρέιπφρουτ, βύσσινο, ανάμεικτο), συνοδευτικά (γάλα, λεμόνι, λευκή και καστανή ζάχαρη, ζαχαρίνη), ποικιλία από φρεσκοψημένα σπιτικά βουτήματα, κέικ βανίλιας και σοκολάτας.