Διάταξη Δημοσιοποίησης για τους τέσσερις Γεωργιανούς διαρρήκτες με δράστη σε περιοχές της Αττικής (φωτο)

Διάταξη Δημοσιοποίησης στοιχείων για τους τέσσερις Γεωργιανούς μέλη συμμορίας που προέβαιναν συστηματικά σε διαρρήξεις και κλοπές από οικίες σε περιοχές της Αττικής και συνελήφθησαν από την Αστυνομία

Με Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, δημοσιοποίηση στα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τεσσάρων Γεωργιανών, μελών συμμορίας που προέβαινε συστηματικά σε διαρρήξεις-κλοπές από οικίες σε διάφορες περιοχές της Αττικής και η οποία εξαρθρώθηκε (19/04) από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής.

Συνολικά εξιχνιάσθηκαν επτά περιπτώσεις κλοπών από οικίες, με την αξία των κλοπιμαίων να υπερβαίνει το ποσό των €200.000.

Πρόκειται για τους:

[πάνω αριστερά] (επ) PANCHULIDZE (ον) OTARI του IASONI και της MANARA , γεννηθέντα την 2-4-1989 στη Γεωργία,

[πάνω δεξιά]  (επ) MARTIASHVILI (ον) MALKHAZI του MERABI και της MZIA , γεννηθέντα την 31-8-1984 στη Γεωργία,

[κάτω αριστερά] (επ) KASATONOV ή LOMSADZE ή SITCHINAVA (ον) RUSLAN ή DAVITI του GIORGI ή EDUARD και της LUDMILA ή LIUDMILLA , γεννηθέντα την 28-3-1975 στην Ουκρανία ή την 22-10-1977 στη Γεωργία,

Κατά την αστυνομική προανάκριση ο 46χρονος η 44χρονος Γεωργιανός στη μαφία μελών της πρώην ΕΣΣΔ, έφερε τον “τιτλο” του «Vor V Zakone» (μτφ. κλέφτης του νόμου), καθώς είχε αλλοιώσει τα δακτυλικά του αποτυπώματα. Εκτιμάται ότι εμπλέκεται σε κακουργήματα και είχε αλλοιώσει τα δακτυλικά και παλαμικά αποτυπώματα του, στο ενδεχόμενο σύλληψής του, οι Αρχές να μη συσχετίζουν τη δράση του.

[κάτω δεξιά] (επ) AKOBIDZE (ον) MARITA του DAVIT και της IRINA , γεννηθέντα την 23-2-1997 στη Γεωργία

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση των κατηγορουμένων, στη διευκόλυνση διερεύνησης τυχόν τέλεσης και άλλων ομοειδών πράξεων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινική αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσαν, ειδικότερα δε , δεδομένου ότι οι κατηγορούμενοι τέλεσαν κλοπές στο πλαίσιο εγκληματικής ομάδας-συμμορίας και σε βάρος πολλών παθόντων κατά τρόπο που καταδεικνύει ιδιαίτερη επικινδυνότητα τους για τη δημόσια ασφάλεια και προκειμένου να διαπιστωθούν και να εξιχνιαστούν άδηλες υποθέσεις παρόμοιων κλοπών από παθόντες που έλαβαν χώρα σε προγενέστερο της φυσικής αστυνομικής επιτήρησης χρόνο.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-9692920 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.