Καλλιθέα: Αποφυλακίστηκε καταδικασμένος για ληστείες και συνελήφθη για .. ληστείες

Πλήρωμα της ΔΙΑΣ Αθηνών, έλαβε κλήση για αναζητήσεις δράστη ληστείας εν οδώ σε βάρος δύο γυναικών και περιπτερούχου, με τις περιγραφές να ταυτίζονται στο ίδιο πρόσωπο, εντοπίσθηκε προσήχθη και αναγνωρίστηκε από τα θύματα

Στη Χαμοστέρνας στο ύψος της Πειραιώς τα πληρώματα νυχτερινής βάρδιας της ΔΙΑΣ Αθηνών, σε αναζητήσεις, εντόπισαν τα μεσάνυχτα (08/05-00.00) δίκυκλο στο οποίο επέβαινε άνδρας τα χαρακτηριστικά του οποίου είχε διαβιβάσει το Κέντρο ως δράστη σε μια απόπειρα ληστείας και δύο ληστείες στην περιοχή της  Καλλιθέας και προχώρησαν σε προσαγωγή του στο ΤΑ Ομονοίας.

Κατά την εξακρίβωση, ταυτοποιήθηκε στα στοιχεία 40χρονου, για τον οποίο διακριβώθηκε ότι τελούσε υφ΄όρων απόλυση από Σωφρονιστικό Κατάστημα καθώς είχε καταδικαστεί για ληστείες. Τον 40χρονο αναγνώρισαν ως δράστη ληστείας (07/05-23.10) σε βάρος τους δύο γυναίκες από τις οποίες αφαίρεσε τα κινητά του τηλέφωνα και €85 ενώ σχεδόν μία ώρα αργότερα, περιπτερούχος κατήγγειλε ληστεία σε βάρος του με το δράστη να του έχει αποσπάσει με την απειλή μαχαιριού, εισπράξεις €200. Νωρίτερα (07/05-22.40) ο ίδιος δράστης είχε προβεί σε απόπειρα ληστείας σε βάρος υπαλλήλου μινι μάρκετ στην ευρύτερη περιοχή της Καλλιθέας.

Σε έλεγχο στην κατοχή του 40χρονου κατασχέθηκαν τα χρηματικά ποσά τα κινητά και το μαχαίρι που χρησιμοποίησε. Τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους, ενώ ο 40χρνος συνελήφθη. Σε βάρος του σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία και παραπέμφθηκε στον Εισαγγελέα.