«Δεν υπήρχε κύκλωμα και οργανωμένη δράση» υποστηρίζει ο δικηγόρος των δύο κατηγορούμενων

Ο διορισθείς από την Ανακρίτρια δικηγόρος των δύο κατηγορουμένων, παραχώρησε δηλώσεις μετά το άκουσμα της απόφασης προφυλάκισής τους 

Ο δικηγόρος Βασίλης Χρονόπουλος, διευκρίνισε στη δήλωσή του, ότι «υποχρεώθηκα να αναλάβω τους κατηγορουμένους καθώς δεν τους ήθελε κανείς, μιας και ήξερα την υπόθεση».

«Από το έως τώρα υλικό της δικογραφίας προκύπτει πως αυτό που έχει βγει προς τα έξω σε σχέση με αυτό που έχει πραγματικά γίνει, απέχει πάρα πολύ. Από τα στοιχεία της δικογραφίας, υπάρχουν στοιχεία κι αντιφάσεις που υποδεικνύουν σοβαρότατες ενδείξεις εμπλοκής κι άλλων προσώπων» τόνισε ο ποινικολόγος.

Ερωτηθείς για το αν υπάρχουν περισσότεροι εμπλεκόμενοι από τους ήδη κατηγορούμενος, ο νομικός Βασίλης Χρονόπουλος σημείωσε ότι, «με βάση τα στοιχεία της δικογραφίας είναι αρκετοί αυτοί που εμπλέκονται. Σε κάθε περίπτωση, αυτό που διαφαίνεται μέχρι τώρα είναι πως δεν υπάρχει κύκλωμα, πρόκειται για μεμονωμένες περιπτώσεις πολλές, απ’ ό,τι δείχνει, όμως δεν υπάρχει κάποιο κύκλωμα ή οργανωμένη δράση όπως έχει παρουσιαστεί μέχρι στιγμής», ενώ σημείωσε ότι διατηρεί τις επιφυλάξεις τους με βάση τα όσα έχει στοιχεί γνωρίζει και έχει στη διάθεσή του.