“Δεν υφίσταται αμέλεια σε οποιον κατέχει όπλο και συνειδητά πατάει σκανδάλη”

Με αφορμή το  βαρύτατο τραυματισμό της ανήλικης εξω απο το σπίτι της στις Θεσπιές Βοιωτίας ανήμερα του Πάσχα (28/04) από πυρά στον αέρα..

..έχω διαβάσει δημοσίευματα και εχω συζητήσεις με φίλους – σκοπευτές και εκπαιδευτές- καθώς έχω επιλέξει να ανήκω σε Σκοπευτικο Σύλλογο και να έχω σχετική ενημέρωση από τους εκπαιδευτές μου..
ΔΕΝ υφίσταται αμέλεια για οποιον κατέχει όπλο (και δη παρανομο) και συνειδητά πατάει σκανδάλη.” Εξ αρχής (οφειλει να) γνωρίζει το ενδεχόμενο η βολίδα του όπλου του να πλήξει το στοχο ή απο εποστρακισμό να πλήξει παράπλευρα στοιχεία/ άτομα κλπ..
ΔΕΝ ειναι “πλακα” ή “κέφι” οταν εξ αρχής υπάρχει η γνωση της θανασιμης πληξης…
..όσοι επικαλούνται αμέλεια και άγνοια και διατυπώνουν την εκδοχη “άθελά του” κλπ. για οποιον ενεργεί “μπαλωθιες” πυρα στον αερα κλπ. παραπέμπω στην οικογένεια της 8άχρονης Αλεξίας στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου “Παιδων” που παραμένει νοσηλευόμενη σε κρίσιμη κατάσταση..

Νάντια Αλεξίου*

________________

* η διατύπωση είναι έκφραση προσωπικής άποψης και δεν αποτελεί ρεπορτάζ και παραπέμπω στο παλαιότερο άρθρο του Nantiareport.gr- “Πού πάνε οι «αδέσποτες» βολίδες στις «μπαλωθιές» σε πυρά στον αέρα;