Χορηγία κλιματιστικών μονάδων στο Τ.Α. Άνω Λιοσίων

Το ΔΣ Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής απευθύνθηκε για άλλη μια φορά στην ιδιωτική πρωτοβουλία για εξεύρεσης οικονομικών πόρων για προμήθεια- εν μέσω καλοκαιριού – κλιματιστικών για Αστυνομική Υπηρεσία της

 

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε, αναφέρει:

«Το Προεδρείο της Ένωσής μας για άλλη μια φορά αισθάνεται την ανάγκη, να ευχαριστήσει από καρδιάς τον κ. Μαρτίνο Αθανάσιο ο οποίος αποδεικνύοντας έμπρακτα για άλλη μια φορά την αγάπη με την οποία περιβάλλει το σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας , προέβη άμεσα μετά από αίτημα της Ένωσής μας στην χορηγία δύο κλιματιστικών μονάδων για τις ανάγκες του Τ.Α. Άνω Λιοσίων.

Δυστυχώς στις τόσο άσχημες από οικονομικής πλευράς εποχές που διανύουμε τέτοιες ενέργειες έχουν καταστεί απολύτως απαραίτητες για την όσο το δυνατόν εύρυθμη λειτουργία των Υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ. αλλά και της καθημερινότητας των συναδέλφων .

Η Ένωσή μας ευχαριστεί θερμότατα και συγχαίρει εκ μέρους όλων των συναδέλφων τον κ. Μαρτίνο για την ευαισθησία και την διαχρονικά άμεση ανταπόκρισή και βοήθειά του στην αντιμετώπιση των προβλημάτων του αστυνομικού προσωπικού και εύχεται τέτοιες ενέργειες να βρουν και άλλους μιμητές».

Για το Δ.Σ.