Χαλκιδική: Νεκρή ανασύρθηκε η δημοσιογράφος Καρολίνα Κάλφα, ύστερα από φωτιά στη μονοκατοικία που διέμενε με την κατάκοιτη μητέρα της

Η δημοσιογράφος Καρολίνα Νουντλ Κάλφα έχασε τη ζωή της στη φωτιά στη μονοκατοικία που διέμενε, στη Χαλκιδική. Διασώθηκε η ανάπηρη μητέρα της.

Η φωτιά σύμφωνα με την Πυροσβεστική εκδηλώθηκε (18/02-08.50) στη μονοκατοικία όπου διαβιούσε η 50άχρονη Δημοσιογράφος, Καρολίνα Νουντλ Κάλφα μαζί με την κατάκοιτη μητέρας της, στα Γλυκά Νερά της Νέας Ποτίδαια στη Χαλκιδική. Μητέρα μονογονεϊκής οικογένειας είχε αποκτήσει σε γάμο, το γιο της, ο οποίος διαμένει στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες απο την Πυροσβεστική ενδείξεις για θερμαντικό σώμα στο οποίο εντοπίζεται η εστία της φωτιάς.

Στο έργο κατάσβεσης της φωτιάς επιχείρησαν οκτώ Πυροσβέστες με τρία οχήματα. Κατά την είσοδο των Πυροσβεστών στο οίκημα, ανέσυραν νεκρή την 50άχρονη από το χώρο που είχε κατακλυστεί από καπνούς, ενώ από το ισόγειο, απεγκλώβισαν με αναπνευστικά προβλήματα την 76άχρονη μητέρα της η οποία είναι κατάκοιτη.

Η Καρολίνα Νουντλ Καλφα, ελληνικής καταγωγής γερμανίδα υπήκοος, είχε εργαστεί στον ΑΝΤ1 και μαζί με το  Τερενς Κουίκ είχαν αναλάβει τα πρώτα δελτία ειδήσεων του Τ/Σ. Συγκλονισμένος από την εξέλιξη στον προσωπικό του λογαριασμό στο Tw ο Τερενς Κουίκ σημείωσε, “Σοκ. Δεν θέλω να το πιστέψω. Νεκρή η Καρολίνα από πυρκαγιά στο σπίτι της. Γιατί Θεέ μου; Την Καρολίνα βρήκες; Το έξοχο κορίτσι που μου είπε ο Μίνως να της κάνω δοκιμαστικά στον ΑΝΤ1, είπα ανεπιφύλακτα ΑΞΙΖΕΙ & δουλέψαμε μαζί στις Ειδήσεις;”

Η Δημοσιογράφος στη συνέχεια εργαστηκε στο ALTER, στο ελεύθερο ρεπορτάζ μέχρι που ανέστειλε τη λειτουργία του (10/11 2011) ο Τ/Σ. Τα τελευταία χρόνια η Καρολίνα Νουντλ Καλφα είχε αποσυρθεί από την ενεργό δημοσιογραφία και διέμενε στη Χαλκιδική, με ενασχόληση τις αγροτικές εργασίες.

Αναμένεται το πόρισμα του Ανακριτικού της Πυροσβεστικής και η διενέργεια της ιατροδικαστικής εξέτασης, προκειμένου να διευκρινιστούν τα ακριβή αίτια θανάτου της .