Χαλάνδρι: Ο Ρουβίκωνας “μετασχηματίζεται” και με άδεια του Δήμου

Σε ανοιχτή εκδήλωση καλεί τους .. “ενδιαφερόμενους” για ένταξη στις τάξεις του, η αναρχική ομάδα του Ρουβίκωνα

Από το “καταργημένο” αντιεξουσιαστικό.. ΚΕΠ των Εξαρχείων – το κοντέινερ που είχαν εγκαταστήσει παράνομα αντιεξουσιαστές στην πλατεία και αποσύρθηκε από το Δήμο Αθηναίων- στο ΚΕΠ Χαλανδρίου! Ο Ρουβίκωνας διοργανώνει (31/01) μια ακόμα εκδήλωση .. “γνωριμίας”(!) στο ΚΕΠ Χαλανδρίου, που στεγάζεται το παλιό Δημαρχείο της πόλης, στη διασταύρωση Γυφτοπούλου και Γκίνη.

Από το πρωί της Πέμπτης (30/001) αφίσες με το αστέρι και το Ρ στο κέντρο του, όπως υπογράφει η αναρχική ομάδα έχουν αναρτηθεί με αφισοκόλληση σε κεντρικά σημεία του Χαλανδρίου, προαναγγέλλεται την εκδήλωση, με το σύνθημα «Κάλεσμα για οργάνωση και συμμετοχή στον Ρουβίκωνα».

“Αποτελεί πάγια πρακτική του Δήμου να παραχωρείται η αίθουσα για εκδηλώσεις σε πολιτικά πρόσωπα, φορείς, συλλόγους και συλλογικότητες”, σχολιάζουν από το Δήμο Χαλανδρίου. Με μια απλή αίτηση, ο Ρουβίκωνας ζήτησε την Άδεια του Δήμου Χαλανδρίου – η παράταξη του Δημάρχου διανύει τη δεύτερη θητεία της με την υποστήριξη ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ- και έλαβε θετική απάντηση για να πραγματοποιήσει την εκδήλωση … “ενημέρωσης” όπως την αναφέρει.

Δεν είναι η πρώτη εκδήλωση του Ρουβίκωνα στο “φίλιο έδαφος” του Χαλανδρίου, καθώς με αφορμή τη προφυλάκιση μελών του, τον Ιούνιο του 2018, η συλλογικότητα είχε προχωρήσει σε ανάλογη κίνηση (22/06-19.30) στην πλατεία του Χαλανδρίου, ενισχύοντας τις εκτιμήσεις που ήθελαν την αναρχική συλλογικότητα να κατέρχεται ως .. πολιτικός σχηματισμός.