Χαλάνδρι: Έτοιμος για εκλογές ως συνεργαζόμενος ο Ρουβίκωνας; “Ανοιχτή συζήτηση” με άδεια του Δήμου

Ανοιχτή εκδήλωση στο Χαλάνδρι πραγματοποιεί ο Ρουβίκωνας με την παρουσία στελεχών της συλλογικότητας και μελών του “χώρου” Και κατηγορουμένων για τρομοκρατία

“Σας καλωσορίζουμε στην εκδήλωση μας, όπου ο Ρουβικωνας θα παρουσιάσει ποιος ειναι ο κανοντας, “άνοιγμα στον κοσμο””… ήταν η εισαγωγή των μελών της συλλογικότητας του Ρουβίκωνα στους περίπου 30- 40 μεσήλικες και μέλη του “χώρου” που παρέστησαν στην “ανοιχτή εκδήλωση”.

Ρουβίκωνας: “..ξεκινάμε άνοιγμα στην κοινωνία με ομιλίες σε όλη την Ελλάδα”..

Με αφορμή τη  προφυλάκιση των μελών του Ρουβίκωνα, μέλη της συλλογικότητας πραγματοποιούν ανοιχτή εκδήλωση (22/06-19.30) στην πλατεία του Χαλανδρίου. Εκτιμήσεις πάντως, που ήθελαν στο πρόσφατο παρελθόν την αναρχική συλλογικότητα να κατέρχονται ως πολιτικό κόμμα στις εκλογές επανέρχονται ως εκτίμηση μετά και τη σημερινή “παρουσία” τους.

Φιλοσοφική συζήτηση, προπαγάνδα και προσηλυτισμός, στην ανοιχτή συγκέντρωση του Ρουβίκωνα

Τα μέλη της αναρχικής συλλογικότητας δεν παρέλειψαν να αναφερθούν και στην άδεια που ελαβαν για τη διοργάνωση της ανοιχτής συζήτησης, “ευχαριστούμε το Δήμαρχο Χαλανδρίου για την αδειοδότηση της εκδήλωσης”, ανέφεραν μεταξύ άλλων.

Και επειδή ο ακτιβισμός έχει έξοδα “..όποιος θέλει να δώσει βοήθημα” για δικαστικά έξοδα, ανέφεραν οι διοργανωτές της εκδήλωσης, ζήτησαν από τους παρευρισκόμενους να βάλουν το χέρι στην τσέπη .. για την ενίσχυση του.. “ταμειου” της αναρχικής συλλογικότητας”.

Παρόντες ο Γιώργος Καλαϊτζιδης επικεφαλής της αναρχικής συλλογικότητας, ο πρόσφατα αποφυλακισμένος Τάσος Θεοφίλου, ο γιος του κατάδικου τρομοκράτη της 17Ν, “Λουκά”, Έκτορας Κουφοντίνας, στέλεχος προχωρημένης ηλικίας του αντιεξουσιαστικού χώρου, καθώς και κατηγορούμενος για συμμετοχή στη 17Ν μεταξύ των περίπου 100 ακροατών της εκδήλωσης.

Στό σημείο εντονη η παρουσία της Κρατικής Ασφαλειας.