Χαλάνδρι: Νέα σύλληψη για το γιο του δημοφιλούς ηθοποιού- Απέδρασε για δεύτερη φορά απο το Ψυχιατρικό Ίδρυμα

Συνελήφθη -για τεταρτη φορά- απο Αστυνομικούς  της ΔΙΑΣ στην πλατεία Χαλανδρίου, ο γιος του ηθοποιού, ο οποίος με Εισαγγελική εντολή είχε τεθεί σε εγκλεισμού, ύστερα απο επίθεση σε γυναίκα καθώς απέδρασε για τρίτη φορά από το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο.

Στην πλατεία Χαλανδρίου, συνελήφθη (09/10-19.25) από Αστυνομικούς της ΕΛΑΣ, ο 34άχρονος γιο του Έλληνα ηθοποιού – εκτός γάμου, τον οποίο έχει αναγνωρίσει- καθώς απέδρασε για τρίτη φορά από το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο όπου είχε τεθεί σε εγκλεισμό με Εισαγγελική παραγγελία τον περασμένο Αύγουστο.

Ο 34άχρονος, αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα ψυχικής υγείας- Ενεργούσε επιθέσεις με προπηλακισμούς σε γυναίκες στο κέντρο του Χαλανδρίου.

Προηγήθηκε η καταγγελία για επίθεση (05/08-12.45) σε βάρος γυναίκας, ενω με την ανήλικη κόρη της βρέθηκε να διέρχεται την πλατεία Χαλανδρίου, με δράστη έναν ψηλό άνδρα, αδύνατο, μελαμψο, με μούσι και μαύρα/γκρίζα μαλλιά. Στη συνέχεια Αστυνομικοί του ΑΤ Χαλανδρίου προχώρησαν στη σύλληψη του. Με εντολή Εισαγγελέα τέθηκε σε εγκλεισμό (07/08) με λήψη φαρμακευτικής αγωγής, λόγω σοβαρών προβλημάτων ψυχικής υγείας από τα οποία νοσεί τα τελευταία τουλάχιστον 10χρονια.

Αστυνομικοί τον εντόπισαν και προχώρησαν εκ νέου στη σύλληψή του προκειμένου να τον μεταφέρουν και πάλι στην κλινική.

Ωστόσο σχεδόν δύο εβδομάδες αργότερα (17/08-18.00) ο 34άχρονος συλλαμβάνονται και πάλι, στην περιοχή του Χαλανδρίου, καθως ειχε αποχωρήσει χωρίς σχετική άδεια, από το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο και μεταφέρεται και πάλι σε εγκλεισμό. Το προσωπικό του Δημόσιου Ψυχιατρικού Νοσοκομείου, είχαν ενημερώσει σχετικά για την εκ νεου αποχώρηση του 34άχρονος από το Ίδρυμα, καθώς ελάχιστες ημέρες μετά τον εγκλεισμό του έφυγε από το ΔΨΝ, Αστυνομικοί του Τμήματος Χαλανδρίου τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν παλι στο Ίδρυμα, απο το οποίο απέδρασε για δεύτερη φορά.

Ωστόσο, η περίπτωση του 34άχρονου, ηταν γνωστή στις Αρχες, καθώς δεν ηταν η πρωτη φορα που Αστυνομικοί του Χαλανδρίου, είχαν προβεί στη σύλληψή του. Οπως ανεφεραν Αστυνομικές πηγές στο Nantiareport.gr, τα τελευταία πέντε (5) χρόνια ο 34άχρονος έχει μεταχθεί οχτώ (8) φορές για εγκλεισμό σε Ψυχιατρικά Νοσοκομεία, και έπειτα από ολιγοήμερη νοσηλεία και χορήγηση αγωγής επιστρέφει στο σπίτι του στο Χαλάνδρι. Η διακοπή λήψης της φαρμακευτικής αγωγής που λαμβάνει όμως, προκαλεί υποτροπή και γίνεται επιθετικός σε βάρος γυναικών.

Τα θύματα επιθέσεων του, περιγράφουν τις επιθέσεις καθως αιφνιδιαστικά κινείται σε βάρος τους, προπηλακίζει τις γυναίκες, τις βρίζει και τις φτύνει.

Ο 34άχρονος αντιμετωπίζει έντονα ψυχολογικά προβλήματα- παλαιότερα σε καταστάσεις ψυχολογικού αμόκ, επιδίδονταν σε ρίψεις αντικειμένων (γλαστρες) από το μπαλκόνι του διαμερίσματος στο οποίοι διαβιεί-, με τη μεταφορά του στο Δημόσιο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο με σχετικές Εισαγγελικές παραγγελίες, να είναι τακτικές για το ένστολο προσωπικό του Αστυνομικού Τμήματος Χαλανδρίου.