Χαλάνδρι: Σε εγκλεισμό ο γιος ηθοποιού, ύστερα απο επίθεση σε γυναίκα

Σε εγκλεισμό οδηγήθηκε άνδρας με σοβαρά προβλήματα ψυχικής υγείας ύστερα από επιθέσεις με προπηλακισμούς σε γυναίκες στο κέντρο του Χαλανδρίου.

Η καταγγελία για επίθεση (05/08-12.45) σε βάρος γυναίκας, ενω με την ανήλικη κόρη της βρέθηκε να διέρχεται την πλατεία Χαλανδρίου, και δράστη έναν ψηλό άνδρα, αδύνατο, μελαμψο, με μούσι και μαύρα/γκρίζα μαλλιά, οδήγησε τους Αστυνομικούς του ΑΤ Χαλανδρίου στη σύλληψη του.

Με εντολή Εισαγγελέα τέθηκε σε εγκλεισμό (07/08) με φαρμακευτική αγωγή λόγω σοβαρών προβλημάτων ψυχικής υγείας από τα οποία νοσεί τα τελευταία τουλάχιστον 10χρονια.

Μόνο τον Ιούλιο -σε 20ημέρες -το ΑΤ Χαλανδρίου εχει διενεργήσει 14 εγκλεισμούς

Αστυνομικές πηγές, αναφέρουν στο Nantiareport, ότι η περίπτωση του συγκεκριμένου ατόμου είναι γνωστή καθώς δεν είναι η πρωτη φορα που συλλαμβάνεται και οδηγείται σε εγκλεισμό- τα τελευταία πέντε (5) χρόνια ο 34άχρονος έχει μεταχθεί οχτώ (8) φορές για εγκλεισμό σε Ψυχιατρικά Νοσοκομεία. Ωστόσο, υστερα από ολιγοήμερη νοσηλεία και χορήγηση αγωγής επιστρέφει στο σπίτι του στο Χαλάνδρι, η διακοπή λήψης της φαρμακευτικής αγωγής που λαμβάνει όμως, προκαλεί υποτροπή και γίνεται επιθετικός σε βάρος γυναικών. Όπως αναφέρουν θύματα επιθέσεων του,  αιφνιδιαστικά κινείται σε βάρος τους, προπηλακίζει τις γυναίκες ενώ τις βρίζει και τις φτύνει. Σε οποιαδήποτε κίνηση σε βάρος του, όπως στην τελευταία επίθεση που ενήργησε (05/0812.45) τρέπεται σε φυγή, ωστόσο το σοκ για τα θύματα είναι έντονο.

Σύμφωνα με πληροφορίες απο Αστυνομικές πηγές στο Nantiareport, πρόκειται για τον 34άχρονο γιο ελληνα ηθοποιού- εκτός γάμου- τον οποίο έχει αναγνωρίσει, ωστόσο δε διατηρούν επαφές οι δυο άνδρες μεταξύ τους.

Ο 34άχρονος αντιμετωπίζει έντονα ψυχολογικά προβλήματα- παλαιότερα σε καταστάσεις ψυχολογικού αμόκ, επιδίδονταν σε ρίψεις αντικειμένων (γλαστρες) από το μπαλκόνι του διαμερίσματος στο οποίοι διαβιεί-, με τη μετάβαση του στο Δημόσιο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο με σχετικές Εισαγγελικές παραγγελίες, να είναι τακτικές για το ένστολο προσωπικό του Αστυνομικού Τμήματος Χαλανδρίου.