Χαλάνδρι: Εγκαταλελειμμένο σε πρασιά μέσα σε σακ βουαγιαζ εντόπισε σκοπός βρέφος θήλυ να κοιμάται

Εγκαταλελειμμένο να κοιμάται μέσα σε σακ βουαγιαζ εντοπίσθηκε ένα βρέφος από το σκοπό οικίας φυλασσόμενου πολιτικού στόχου, ότι διέκρινε μια κίνηση μαυροντυμενης φιγούρας στην πλατεία και προχώρησε σε έλεγχο

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές του NantiaReport.gr, στην πρασιά στο τρίγωνο της Λεωφόρου Μεσογείων με τη συμβολή των οδών Βοιωτίας και Ευβοίας στο Χαλάνδρι, σκοπός της οικίας πολιτικού στόχου, είδε μια μαυροντυμενη φιγούρα (προσομοιάζει από την κίνηση και το σωματοτυπο σε γυναίκα), να εγκαταλείπει στο σημείο σακ βουαγιάζ και να απομακρύνεται. Η κίνησή του κρίθηκε ύποπτη και προσέγγισε το μισάνοιχτο σακ βουαγιαζ, για να βρεθεί μπροστά σε βρέφος το οποίο κοιμόταν.

Άμεσα στο χώρο μετέβησαν πληρώματα της Άμεσης Δράσης, και μετέφεραν το βρέφος στο Νοσοκομείο «Παίδων» για ιατρικό έλεγχο και παραμένει σε προστατευτική φύλαξη. Σύμφωνα με το νοσηλευτικοϊατρικό προσωπικό, πρόκειται για κοριτσάκι περίπου δύο μηνών, το οποίο είναι καλά στην υγεία του.

Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση, ενώ αναζητείται προς εξέταση υλικό από κάμερες ασφαλείας της ευρύτερης περιοχής και του σημείου όπου ο άγνωστος άνδρας εγκατέλειψε το βρέφος προκειμένου να εντοπισθούν οι γεννήτορές και του και να εξακριβωθούν οι λόγοι που οδήγησαν σε αυτή την εγκατάλειψη.