Χαϊδάρι: Ενέδρα θανάτου, με κλεμμένη μηχανή η εκτέλεση του Βασίλη Στεφανάκου

Οι εκτελεστές έστησαν φονική ενέδρα στο Βασίλη Στεφανάκο, ενώ είχε βγει από το σπίτι του. Με κλεμμένη μηχανή απομακρύνθηκαν από το σημείο της εκτέλεσης.

Με τη σύζυγο και τον αδελφό του στο διαμέρισμα της οικογένειας στο Χαϊδάρι, αποχώρησε (17/01-19.00) ο Βασίλης Στεφανακος κατέβηκε και επιβιβάστηκε στο θωρακισμένο μαύρο τζιπ (BMW).

Οι δράστες αναβάτες δικύκλου, είχαν στήσει ενέδρα θανάτου και τον περίμεναν στη συμβολή της Λ.Αθηνων 320 και Παπανδρέου στο Χαϊδάρι. Μόλις επιβιβάστηκε στη θέση του οδηγού (17/01-19.10) τον γάζωσαν με το Kalashnikov.

22 κάλυκες περισυνέλλεξε το Εγκληματολογικό από τη σκηνή εγκλήματος ενώ 15βολίδες είχαν πλήξει τον κορμό του Βασίλη Στεφανάκου.

Σύμφωνα με ασφαλείς  Αστυνομικές πηγές του Nantiareport.gr ο Βασίλης Στεφανάκος είχε πάντα συνοδεία κάλυψης από έμπιστό του άτομο, τη στιγμη της φονικής ενέδρας ήταν μόνος του.

Όπως προέκυψε από βιντεοληπτικό υλικό το οποίο εχει καταγράψει τις κινήσεις των εκτελεστών το δίκυκλο (Tiger- Triumph) στο οποίο επέβαιναν απασχολεί ως κλεμμένο από την περιοχή της Ηλιούπολης από το Δεκέμβριο (’17).

Τα πειστήρια από τη σκηνή εγκλήματος -κάλυκες από το πολεμικό τυφέκιο – και βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες έχουν παραληφθεί για εξέταση  στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ για να διακριβωθεί  εάν το πολεμικό τυφέκιο έχει χρησιμοποιηθεί και σε άλλη ενέργεια στο παρελθόν προκειμένου να προσδιοριστούν οι δράστες της εκτέλεσης.