Εσωτ.Υποθέσεων: Δικογραφία για Υπαστυνόμο και Αρχιφύλακα του ΑΤ Ομονοίας οι οποίοι ζήτησαν να διαβάσουν κείμενο σε βεβαίωση γνήσιου υπογραφής

Η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων ανέλαβε διερεύνηση καταγγελίας Δημοσιογράφου σε βάρος Αρχιφύλακα και Υπαστυνόμου του Τμήματος Ομονοίας, ο οποίος δια πληρεξουσίου δικηγόρου υπέβαλλε σε βαρος τους μήνυση.
Για τη μήνυση σε βάρος των δύο Αστυνομικών, προηγήθηκε η μετάβαση του Δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη στο ΑΤ Ομονοίας, ο οποίος ζήτησε να του βεβαίωσαν το γνήσιο της υπογραφής. Ο βοηθός ΑξΥπ παρέλαβε το έγγραφο για να λάβει γνώση και να βεβαιώσει στη συνέχεια το γνήσιο της υπογραφής, ωστόσο ο Δημοσιογράφος αρνήθηκε να το αναγνώσει. Παρενέβη ο ΑξΥπ και το επεισόδιο θεωρήθηκε λήξαν, ή έστω έτσι φάνηκε καθώς στη συνέχεια (17/01) στο ΑΤ Ομονοίας μετέβη κλιμάκιο του Εσωτερικών Υποθέσεων αφου δια πληρεξουσίου δικηγόρου ο Κωστας Βαξεβάνης υπέβαλλε σε βαρος τους μήνυση.

Νομική Συνδρομή για τους δύο ΑστυνΑστυνομικούς ανέλαβε ο ποινικολόγος Πετρος Μαντούβαλος ο οποίος τους συνάντησε στο Εσωτερικών Υποθέσεων.