Αττική: ΤΩΡΑ- Επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής, σε οίκημα, με αναφορά σε γιάφκα.

Σε εξέλιξη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής, με αναφορά σε οίκημα το οποίο φέρεται να έχει χρησιμοποιηθεί ως γιάφκα.

image

Το σπίτι του Γρηγόρη Τσιρώνη ερεύνησε κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής, το οποίο στεγάζεται σε πολυκατοικία στην περιοχή του Ν.Κόσμου, όπως διακριβώθηκε μετά την ολοκλήρωση της έρευνας, στο εσωτερικό του.
Το -ακατοίκητο, πλέον- διαμέρισμα, είχε ενοικιάσει ο Γρηγόρης Τσιρώνης και διέμενε -όπως είχε παρουσιαστεί στους γείτονες- με τη γυναίκα του και το ανήλικο παιδί τους.

Οι γείτονες, περιγράφουν έναν τυπικός στις υποχρεώσεις του (ενοίκιο, κοινόχρηστα) ένοικο, ο οποίος είχε συστηθεί με το όνομα Κώστας στην Κυπρια ιδιοκτήτρια και στους υπόλοιπους ενοίκους. Στις περιγραφές τους, τον περιγράφουν να κυκλοφορεί με ένα ποδήλατο και να ζει με τη γυναίκα του και το ανήλικο παιδί τους στο σπίτι με τους αστυνομικούς να καταλήγουν στο Γρηγόρη Τσιρώνη.

Η Αστυνομική επιχείρηση (06/06-11.00) βρίσκεται σε εξέλιξη.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το οίκημα βρίσκεται σε μικρή απόσταση απο κτηριακή εγκατάσταση η οποία έχει έχει αποτελέσει  στόχο κατά το παρελθόν, καθώς ενέργειες έχουν σημειωθεί στην ευρύτερη περιοχή, πίσω από κεντρική Λεωφόρο στην περιοχή του Ν.Κόσμου.
Πληροφορίες οι οποίες έχουν περιέλθει στην υπηρεσία, προσδίδουν χαρακτηριστικά “γιάφκας” στο οίκημα, ενώ στο σημείο έχουν κληθεί πυροτεχνουργοί.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport