«Ατομικοί τρομοκράτες», για την επίθεση στο Διοικητικό Πρωτοδικείο

Κείμενο Ανάληψης Ευθύνης για την επίθεση στο Διοικητικό Πρωτοδικείο, δημοσιοποιήθηκε στον διαδικτυακό ιστότοπο διακίνησης ιδεών του αντιεξουσιαστικού χώρου.

“187 Ας είναι οι ώρες σας… Το βράδυ του Σαββάτου 31 Μαρτίου, δεκάδες αναρχικοί/ες κατευθυνθήκαμε στο χώρο του Πρωτοδικείου Αθηνών, που βρίσκεται στην οδό Λουΐζης Ριανκούρ, σπάζοντας τζαμαρίες του κτηρίου, συγχρόνως αρκετά μπουκάλια με χρώμα φρόντισαν τη «διακόσμηση» της πρόσοψής του ενώ πετάχτηκαν και τρικάκια γύρω από το κτήριο”, αναγράφεται στο κείμενο ανάληψης ευθύνης που δημοσιοποιήθηκε στον διαδικτυακό ιστότοπο διακίνησης ιδεών του αντιεξουσιαστικού χώρου .

Οι συντάκτες του κειμένου ανάληψης ευθύνης, αποδίδουν την επίθεση, ως “Μια πρώτη κίνηση αλληλεγγύης στους συντρόφους μας οι οποίοι στις 26 Μαρτίου καταδικάστηκαν από το εφετείο που αφορούσε μια σειρά επιλογών του αναρχικού αγώνα (ληστείες, εμπρησμοί κλπ). Σε αυτό βρίσκονταν κατηγορούμενοι οι αναρχικοί Ν. Ρωμανός, Α. Ντάλιος, Γ. Μιχαηλίδης, Δ. Πολίτης και το μέλος της Σ.Π.Φ. Γ. Τσάκαλος”.

Με απειλές σε βαρος των Δικαστών της Έδρας, με μομφή ως, “σειρά πρόθυμων εντεταλμένων δικαστικών που προέρχονται από «ειδική λίστα» και ένα από τα κριτήρια επιλογής τους είναι το κατά πόσο είναι «συνεργάσιμοι» με τις εκάστοτε κυβερνήσεις και την “αντιτρομοκρατική””, υπογράφεται το κείμενο από τις “Φυλακές Κορυδαλλού – 27/3/2018” στο όνομα του “Νίκος Ρωμανός”