Αθήνα: Πακιστανοί νεαρής ηλικίας κραδαίνουν μαχαίρια και κομπάζουν έξω από Αστυνομικό Τμήμα

Προκλητικοί νεαροί Πακιστανοί, διαβιούντες στην Ελλάδα, κραδαίνοντας επιδεικτικά μαχαίρια δηλώνουν την παρουσία του έξω από Αστυνομικό Τμήμα της ΕΛ.ΑΣ, και παρουσιάζουν ως ανδραγαθήματα τις ενέργειές τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Πακιστανοί νεαρής ηλικίας, ζουν το.. μύθο τους στην Ελλάδα. Σε ένα από τα δεκάδες βίντεο που έχουν αναρτήσει σε λογαριασμό που διατηρούν σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης με αποδοχή στη νεολαία, στο βίντεο που παρουσιάζει το ΝantiaReport.gr, διαβιούντες υπό απροσδιόριστο καθεστώς παραμονής στην Ελλάδα οι νεαροί Πακιστανοί, προκαλούν με τις αναρτήσεις τους.
Σε ένα από τα βίντεο με υπόκρουση παραδοσιακή μουσική της χώρας τους, οι νεαροί Πακιστανοί πάντα με την ίδια σύνθεση, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, κραδαίνουν μαχαίρια και κομπάζουν έξω από Αστυνομικό Τμήμα παρουσιάζοντας ως ανδραγάθημα τις ενέργειές τους.

Σε άλλα βίντεο που έχουν αναρτήσει στο λογαριασμό του μέσου κοινωνικής δικτύωσης, ακολουθούν “τουριστική” βόλτα με τα παραδοσιακά σαλβάρια και ανάλογα υποδήματα, στην περιοχή του κέντρου της Αθήνας πέριξ της πλατείας Ομονοίας, όπου κατά το παρελθόν έχουν σημειωθεί οργανωμένες αιματηρές επιθέσεις και δολοφονικές καταδρομικές μεταξύ αντίπαλων συμμοριών, για τη διεκδίκηση της πιάτσας στην παράνομη διακίνηση ναρκωτικών και λαθραίων τσιγάρων ενώ οι ληστείες είναι καθημερινή έγγραφή στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα.