«Ακόμα μία επιτυχία, γιατί υπήρχε “σχέδιο”, “προγραμματισμός και συντονισμός”, λύθηκε το μοναδικό πρόβλημα στην Ομοσπονδία, τα εισιτήρια»

Τα επεισόδια προκάλεσαν την καθυστέρηση έναρξης του αγώνα για τον τελικό κυπέλλου,  ακολούθησαν επεισόδια σε βάρος των αστυνομικών από τους οργανωμένους των δύο ομάδων, και μετά από τρεις ώρες σφύριξε η λήξη με 17 συλλήψεις και ταυτοποίηση για άλλους εμπλεκόμενους στα έκτροπα

Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ, απόστρατος σήμερα με θητεία στο Τμήμα Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας, και γνώση της ανθρωπογεωγραφίας των οργανωμένων παραθέτει την εκτίμησή του, για όσα εκτινάχθηκαν στο ΟΑΚΑ το βράδυ του Σαββάτου (21/05).

Σημειώνει ο εα Ταξίαρχος της ΕΛΑΣ, «Ακόμα μία επιτυχία!!! Μετά τον τελικό που δεν έγινε απονομή σε άδειο από κόσμο γήπεδο, μετά τον τελικό των 300 προσκλήσεων και των ΜΑΤ στη θύρα επισήμων, ήρθε ο χτεσινός τελικός που χρειάστηκε τρεις ώρες αντί 1,5 για να ολοκληρωθεί, είχε καπνογόνα, είχε πέτρες και ξύλα, είχε συμπλοκές, είχε εισβολή στον αγωνιστικό χώρο, δεν είχε κανονική απονομή τροπαίου…
Κι αυτά γιατί υπήρχε “σχέδιο”, “προγραμματισμός και συντονισμός” και κυρίως λύθηκε το μοναδικό πρόβλημα που υπήρχε στην Ομοσπονδία, δηλ. αν θα δοθουν 17.000 ή 22.000 εισιτήρια στην κάθε ομάδα. “ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ” σε όλους τους αρμόδιους (που δεν φάνηκαν και πουθενά)!!!»