Αστυνομικοί κλήθηκαν να μεταφέρουν γυναίκα σε ψυχιατρικό Ίδρυμα και παρέμειναν κλειδωμένοι στην Κλινική

Τρομερή ταλαιπωρία υπέστησαν δύο Αστυνομικοί από την Μεσσηνία η οποίοι μετέφεραν γυναίκα από την Καλαμάτα στην ψυχιατρική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λόγω του πρωτοκόλλου που εφαρμόζεται στο ΠΓΝΠ οι Αστυνομικοί υποχρεώθηκαν να παραμείνουν στους χώρους της κλινικής περίπου από τις 13:15 οπότε και έφθασαν στην Πάτρα μέχρι περίπου τις 16:30.

Οι αστυνομικοί ζήτησαν να αποχωρήσουν όταν παρέδωσαν την ασθενή όμως κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατόν καθώς τους ενημέρωσαν ότι θα πρέπει να παραμείνουν μέχρι, αφού ολοκληρωθούν όλες οι εξετάσεις, η ασθενής οδηγηθεί στο κρεβάτι της.

Οι Αστυνομικοί  δεν μπορούσαν να βγουν από τους χώρους της Ψυχιατρικής καθώς οι πόρτες κλείδωσαν για λόγους ασφαλείας.

Οι Αστυνομικοί διαμαρτυρήθηκαν δηλώνοντας ότι είναι εξαντλημένοι αφού εργάζονταν από το πρωί και θα έπρεπε μάλιστα μετά να ταξιδέψουν πίσω στην Καλαμάτα. Ενημέρωσαν τους προϊσταμένους τους, για τα παράπονά τους ενημερώθηκαν και οι αστυνομικές υπηρεσίες της Πάτρας και μάλιστα ο Σύλλογος Αστυνομικών Υπαλλήλων Μεσσηνίας αναμένεται να διαμαρτυρηθεί κι επισήμως για το συμβάν.

Το περιστατικό αναδεικνύει για ακόμα μια φορά το ευαίσθητο θέμα της μεταφοράς των ασθενών με ψυχιατρικά προβλήματα για την οποία επιβαρύνονται και η ΕΛ.ΑΣ.

________

* thebest.gr