“Αστυνομικοί έσβηναν φωτιές.. τελικά ότι οι μόνοι που έχουν πρόβλημα με την αστυνομία σ’ αυτή τη χώρα είναι οι τρόφιμοι των Εξαρχείων”..

Τη συνδρομή των ένστολων πληρωμάτων της ΕΛ.ΑΣ, στο Πυροσβεστικό Σώμα, όπου διασώστες και δασοπυροσβέστες επιχειρούν στα μέτωπα της φωτιάς, σχολιάζει πολίτης

Όπως αναφέρει η Λ.Χ, με αφορμή τις εικόνες των ειδησεογραφικών μέσων από τα μέτωπα της φωτιάς σε όλη της επικράτεια, «Έβλεπα κάποια βίντεο απο τις φωτιές, όπου, παντού σ’ όλη την Ελλάδα, αστυνομικοί έπαιρναν από το χέρι ηλικιωμένους να τους ανεβάσουν σε λεωφορεία για να φύγουν, τους παρηγορούσαν ότι όλα θα πάνε καλά, σκαρφάλωναν βεράντες για να δουν αν είχε εγκλωβιστεί κανείς, έπαιρναν αγκαλιά μωρά και παιδιά για να τα βγάλουν μακριά απο τις φωτιές, έσβηναν φωτιές, όπως μπορούσαν, για να γλιτώσει κανένα σπίτι μέχρι να ‘ρθει η Πυροσβεστική και σκέφτηκα ότι οι μόνοι που έχουν πρόβλημα με την αστυνομία σ’ αυτή τη χώρα είναι οι φίλοι του Κουφοντίνα, οι τρόφιμοι των Εξαρχείων και οι αναρχομπάχαλοι των Πανεπιστημίων, φυσικά και ο πολιτικός τους εκφραστής ο ΣΥΡΙΖΑ που μας παίρνουν το κεφάλι για την αστυνομική βία που παραδόξως εκδηλώνεται, αφού πρώτα εκτοξεύσουν κανένα μάρμαρο ή πέτρα στο πρόσωπο αστυνομικού. Όλοι οι υπόλοιποι μόλις μας συμβεί κάτι αμέσως απευθυνόμαστε στην αστυνομία και έρχονται κάτι νέα παιδιά που μας συνδράμουν με ευγένεια και παρηγορητικά λόγια, συχνά και με αυτοθυσία.
Δεν ξέρω τι σύνδρομα κουβαλάνε κάποιοι- και δεν μ’ ενδιαφέρουν κιόλας. Ξέρω ότι ζούμε στην τρίτη δεκαετία του 21ου αιώνα και επιθυμώ να ζήσω απελευθερωμένη από τις ιδεοληψίες και τον πολιτικό πρωτογονισμό κάποιων, σεβόμενη θεσμούς που φυσικά κι αυτοί θα με σέβονται και θα με υπηρετούν. Δεν θα μας το παίξουν λοιπόν τιμητές οι θιασώτες της πολιτικής βιας και του μπάχαλου εις βάρος των νόμιμων θεσμών του κράτους που τάχθηκαν να υπηρετούν το συμφέρον του πολίτη και θα το φάμε και αμάσητο, ούτε θα μας επιβάλλουν οι περιθωριακοί τις απόψεις τους και τον τρόπο ζωής τους».