Αστυνομικοί έγιναν νονοί σε αγοράκι που είχαν απεγκλωβίσει μαζί με τη μητέρα του, από τα χιόνια

Οι δύο αστυνομικοί αφού συνέδραμαν στον απεγκλωβισμό νεογέννητου και της μητέρας του, όταν το ασθενοφόρο που τους μετέφερε ακινητοποιήθηκε στο οδικό δίκτυο λόγων χιονιού, έγιναν νονοί του

Τον περασμένο Ιανουάριο, όταν αποκλείστηκε η Αττική από τον πρωτοφανή χιονιά, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ χωρίς αλυσίδες, κατά τη μεταφορά λεχώνας με το νεογέννητο μωρό της από το μαιευτήριο , εγκλωβίστηκε στο οδικό δίκτυο της Λ.Κηφισίας, στο ύψος της Αγίας Παρασκευής .

Το πλήρωμα περιπολικού της Αγίας Παρασκευής, Χρήστος Νικολάου από το Κ. Νευροκόπι Δράμας και Γιώργος Φουράκης από την Τούμπα Θεσσαλονίκης, σε περιπολία του τομέα της Βορειοανατολικής Αττικής, αφού απεγκλώβισαν τους επιβαίνοντες μετέφεραν το νεογνό – τριών μόλις ημερών – και τη μητέρα του, με ασφάλεια στο σπίτι τους.

Σε ένδειξη ευγνωμοσύνης προς τους δύο αστυνομικούς οι γονείς του βρέφους, τους πρότειναν να είναι οι νονοί του. Οι δύο αστυνομικοί αποδέχθηκα την πρόταση και ο μικρός άκουσε τα ονόματα Ραφαήλ -Νικόλας, στη βάπτισή του (01/10), με την παρουσία συγγενών, φίλων και ενστόλων, οι οποίοι είχαν προσκληθεί από τους γονείς του, αναγνωρίζοντας την προσφορά τους, ώστε ο μικρός τους να είναι ασφαλής κοντά τους.

Ο νεοφώτιστος Ραφαήλ- Νικόλας, και οι δύο διασώστες αστυνομικοί, έλαβαν ευχές για καλοτυχία και ασφάλεια στη ζωή τους.