Ασπρόπυργος: Αναζητούν το δράστη της δολοφονίας του ηλεκτρολόγου.

Το κίνητρο της δολοφονίας του 59άχρονου ηλεκτρολόγου αναζητούν τα στελέχη του τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, προκειμένου να σκιαγραφήσουν το προφίλ του δράστη, ώστε να εξιχνιάσουν την υπόθεση.Το θύμα, ο 59άχρονος ηλεκτρολόγος στο επάγγελμα ήταν άνεργος το τελευταίο διάστημα. Το πρωί της Κυραικής (04/10), με το αγροτικό του αυτοκίνητο, βγήκε στο βουνό του Ασπροπύργου, για να κόψει ξύλα. Καθώς οι ώρες περνουσαν και ο 59άχρονος δεν είχε απαντήσει στις κλήσεις και τις αναζητήσεις των συγγενών του, ο θειος του, τον εντόπισε νεκρό, αργά το απόγευμα της ίδιας ημέρας, στα νταμάρια του ΤΙΤΑΝ.
Συμφωνα με Αστυνομικές πηγές, από τη διασπορά που έχουν τα σκάγια, εκτιμάται ότι ο δράστης πυροβόλησε από απόσταση περίπου πέντε-έξι μέτρων το θύμα καθώς επίσης εικάζουν ότι ήταν “στιγμιαία αφορμή” που οδήγησε στο εγκλημα, θεωρία η οποία αναμένεται να επιβεβαιωθεί είτε να διαψευστεί, με την εξιχνίαστη της υπόθεσης και την μαρτυρική κατάθεση του δράστη.

Κατα την αυτοψία στο χώρο, δίπλα στη σορό του άνδρα, βρέθηκε το αλυσοπρίονο, με το λάμα μέσα σε κορμό, και το κινητό του τηλέφων. Αν και ο 59άχρονος είχε πάρει μαζί και το κυνηγετικό του όπλο, δεν εντοπίσθηκε στο χώρο, ούτε το αγροτικό του όχημα με το οποίο είχε μεταβεί στην περιοχή. Υστερα από έρευνα στην ευρύτερη περιοχή Αστυνομικοί εντόπισαν το αγροτικό αυτοκίνητο του 59άχρονου, το απόγευμα της Δευτέρας (05/10) σε χαράδρα, περίπου εξακόσια μέτρα μακριά από το σημείο που είχε εντοπισθεί την προηγούμενη ημέρα, η σορός του. Με γερανό, το όχημα πρόκειται να ανασυρθεί και αναμένεται να μεταφερθεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, προκειμένου να ακολουθήσει η εξερεύνηση στο εσωτερικό του για τη συλλογή δακτυλικών αποτυπωμάτων και δειγματος γενετικού υλικού, στο ενδεχόμενο να προσδιορισθεί ο δράστης του εγκλήματος.
Για την Αστυνομία ωστόσο, ερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα ως πιθανό κίνητρο της δολοφονίας.