Δημοσιοποίηση στοιχείων Παλαιστίνιου- Ασκήθηκε ποινική δίωξη, για βιασμό κατ εξακολούθηση.

Δημοσιοποίηση με Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, στα στοιχεία 29άχρονου Παλαιστίνιου κατηγορούμενο για βιασμό κατ εξακολούθηση, στα Εξάρχεια. PALAISTIN_ABU ARRAH_HAROUN Ποινική δίωξη για βιασμό κατ εξακολούθηση ασκήθηκε σε βάρος του (επ) ABU ARRAH (ον) HAROUN του RASHEED και της HALEAMA που γεννήθηκε το 1986 στη Παλαιστίνη.

Ο 29άχρονος Παλαιστίνιος, συνελήφθη (27/09) στα Εξάρχεια, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Κυψέλης, με την κατηγορία βιασμού δύο αλλοδαπών γυναικών. Όπως προέκυψε προανακριτικά, ο (επ) ABU ARRAH (ον) HAROUN -στις (5/09) και (26/09)-, οδήγησε στο διαμέρισμά του, σε πολυκατοικία στα Εξάρχεια, τις δύο αλλοδαπές γυναίκες, και με χρήση σωματικής βίας και απειλές τις βίασε.

PALAISTIN_ABU ARRAH_HAROUN Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία της ανηλικότητας και του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του και την αξίωση της πολιτείας για τον ποινικό κολασμό ομοειδών αδικημάτων που τυχόν θα αποκαλυφθούν.

Στο πλαίσιο της διερεύνηση της υπόθεσης, έκκληση προς τους πολίτες για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας, απευθύνει η ΕΛΑΣ, να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-8695532 και 210-8295533 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.