Ασπρόπυργος: Το ιδιωτικό κλειστό Σκοπευτήριο, με διεθνείς προδιαγραφές

Με στοχο την εκπαίδευση και τη  διάδοση του αθλήματος της σκοποβολής, δίνοντας τη δυνατότητα σε όσους ενδιαφέρονται να ασχοληθούν νόμιμα και με ασφάλεια με τα όπλα, λειτουργεί το ιδιωτικό Σκοπευτήριο στον Ασπρόπυργο.

Η σκοποβολή είναι ένα Ολυμπιακό Άθλημα που απευθύνεται σε όλους, απαιτεί συγκέντρωση του μυαλού και συντονισμό του σώματος, μπορεί να προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις και ποιοτικό χρόνο, όταν διεξάγεται στις σωστές εγκαταστάσεις και υπό τις σωστές συνθήκες.

elit2

Ο Αθλητικός Σκοπευτικός Όμιλος ΕΛΙΤ» δημιουργήθηκε στις αρχές του ‘13. Ένα χρόνο μετά, ενα οργανωμένο, πλήρες, κλειστό σκοπευτήριο, λειτουργεί με διεθνείς προδιαγραφές, πολύ κοντά στην Αθήνα, στον Ασπρόπυργο.

Το κλειστό σκοπευτήριο του ΕΛΙΤ, είναι ανοιχτό σε όλους όσους αγαπούν τη σκοποβολή. Με ιδιαίτερη έμφαση στην άρτια εκπαίδευση και την απόλυτη ασφάλεια των αθλητών, στόχος η βελτίωση των συνθηκών διεξαγωγής του αθλήματος.

elit6

Οι δεκαπέντε θέσεις βολής διαθέτουν κάμερες απεικόνισης των στόχων, ώστε οι αθλητές να παρακολουθούν άμεσα την πρόοδό τους. Οι προπονήσεις αφορούν σταθερό στόχο και πρακτική σκοποβολή, ενώ ο χώρος προσφέρεται για αγώνες και διοργανώσεις αθλητικού χαρακτήρα.  Στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα διοργανώνονται και επιμορφωτικά σεμινάρια.

Οι εγκαταστάσεις είναι πλήρως κλιματιζόμενες και λειτουργούν καθημερινά απαλλάσσοντας τους αθλητές από το άγχος των καιρικών συνθηκών. Ο χώρος εστίασης προσφέρει πανοραμική θέα στον αγωνιστικό χώρο και premium καφέ.

elit1

To Σκοπευτήριο βρίσκεται στην οδό Κερκύρας στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα 2104833382-3.