Βέροια: Κλειστό σκοπευτήριο πραγματικών πυρών, για τα στελέχη της ΕΛΑΣ

Την κατασκευή κλειστού σκοπευτηρίου πραγματικών πυρών, ανήγγειλε, ο διοικητής  της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας Βόρειας Ελλάδος της Αστυνομικής Ακαδημίας.
Την κατασκευή κλειστού σκοπευτηρίου αληθινών πυρώνδωρεά του κ. Κώστα Σούκου, προανήγγειλε κατά το πέρας τελετής, ο διοικητής  της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας Βόρειας Ελλάδος της Αστυνομικής Ακαδημίας, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Διονύσιος Κούγκας.
“Η προσφορά τιμά το πρόσωπό μου, τη Σχολή μας, την ΕΛΑΣ και τη χώρα μας”, τόνισε ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής. 
Το κόστος κατασκευής του έργου, ανέρχεται στις #€185.000, ενω με την υποδομή που επίκειται να δημιουργηθεί και να εμπλουτισθεί στη συνέχεια, θα μπορούν να αναπτύσσονται κάθε τύπου εκπαιδευτικά σενάρια, επικαιροποιημένα στις σύγχρονες συνθήκες και απαιτήσεις.
ΑΔ_ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ_ΑΚΑΔΗΜΙΑ
Η δημιουργία και λειτουργία του κλειστού σκοπευτηρίου στη Σχολή της Αστυνομίας, θα αποτελέσει ένα πολύ σημαντικό βήμα όχι μόνο στη συμβατική εκπαιδευτική δυνατότητα των αστυνομικών, αλλά θα δώσε τη δυνατότητα εκπόνησης ποικίλων προγραμμάτων εκπαίδευσης και δράσεων που μπορούν να αναγάγουν τη Βέροια σε διεθνές κέντρο.

 Στην τελετή που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής (02/12), στη Αστυνομικής Ακαδημίας στο Πανόραμα Βέροιας, παραβρέθηκε με διακριτικότητα κ. Κώστας Σούκος, συνοδευόμενος από τους επιχειρηματίες, αδερφούς Γιώργο και Πέτρο Φύκατα και τον διευθυντή του επιχειρηματικού συγκροτήματος, Ηλία Ηλιόπουλο.
__________

*verianet.gr