Ασημένιος ο Γιάννης Καργιωτάκης στο Παγκόσμιο πάλης υποταγής

Ασημένιος Πρωταθλητής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα πάλης, αναδείχθηκε ο Αξιωματικός κι εκπαιδευτής της Υπηρεσίας Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΥΦΑΑ) της Ελληνικής Αστυνομία

Στο βάθρο των νικητών του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Πάλης Υποταγής, που διεξήχθη (15/10) στην Ισπανία, ανέβηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, ο Υπαστυνόμος ‘Β της ΕΛ.ΑΣ, Γιάννης Καργιωτάκης. Μετά από πέντε συναρπαστικούς αγώνες στη διοργάνωση, ήρθε το αποτέλεσμα της διάκρισης για τον αθλητή της Πυγμαχίας, Αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ ο οποίος έλαβε το χάλκινο μετάλλιο.

Ο Υπαστυνόμος Β’ Γιάννης Καργιωτάκης, δήλωσε ενθουσιασμένος για την κατάκτηση του μεταλλίου του, «Είμαι πολύ περήφανος που ανεβαίνω στο βάθρο αυτό βλέποντας την Ελληνική σημαία ψηλά τιμώντας την χώρα μου, την οικογένεια μου, την Ελληνική Αστυνομία και την ΥΦΑΑ καθώς επίσης όλους όσους στάθηκαν δίπλα μου .

Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου, τη φυσική και πολιτική ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας που μέσω της Υπηρεσία Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού που μας δίνει την δυνατότητα να κάνουμε πρωταθλητισμό σε τέτοιο επίπεδο.

Ένα ακόμη ευχαριστώ στην Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης. ανταποκρίθηκαν όσο πιο άμεσα μπορούσαν σε ένα τεχνικό θέμα που είχαμε κατά την άφιξη μας στην Ισπανία, καθώς ενδιαφέρθηκαν όλοι οι υπάλληλοι και η Διοίκηση, Σας ευχαριστώ!
Για τον φίλο μου και συναθλητή μου Ηλία Μπούκη, ένα ευχαριστώ που είμαστε μαζί σε αυτό το ταξίδι. Δεν πειράζει φίλε ,το προσπάθησες το πάλεψες ,για πρώτη φορά πέμπτη θέση . Την επόμενη φορά αξίζεις να είσαι πιο ψηλά!»

Ενώ δεν παρέλειψε, να κάνει ειδική αναφορά στην οικογένειά του, και τους αφιέρωσε τη νίκη του, καθώς σημείωσε ότι, «Το μετάλλιο το αφιερώνω στα παιδιά μου και στην γυναίκα μου ,και ανυπομονώ να τους σφίξω στην αγκαλιά μου!»

Ο Υπαστυνόμος ‘Β της ΕΛΑΣ, Παγκόσμιος Πρωταθλητής πάλης, εκπαιδευτής της Υπηρεσίας Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΥΦΑΑ) της Ελληνικής Αστυνομία, και απόφοιτος της Νομικής Σχολής, έχει λάβει θέσεις βάθρου και εξαιρετικές διακρίσεις. Στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πάλης, τα τέσσερα προηγούμενα χρόνια, ο Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ είχε λάβει το ασημένιο μετάλλιο ενώ το 2019, στην ίδια διοργάνωση είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο.