Άρτα: Ομολόγησε τη δολοφονία του 65χρονου πατέρα του

Φέρεται να ομολόγησε ότι σκότωσε τον πατέρα του χτυπώντας τον με πέτρα στο κεφάλι, ο γιος του, και στη συνέχεια κατέφυγε σε μαντρί στην Ανω Σεργούλα Φωκίδας

Ομολόγησε ότι σκότωσε τον πατέρα του σε κατάσταση σύγχυσης, σε καβγά μεταξυ τους, ο 38χρονος ο οποίος είχε κριθεί αγνοούμενους μαζι με τον 68χρονο πατέρα του από την περασμένη Τετάρτη (20/09).

Ο 65χρονος πατέρας εντοπίσθηκε νεκρός το μεσημέρι της Δευτέρας (25/09), ενώ ο 38χρονος γιος σε σημείο που υπέδειξε ο γιος του, και είχε εντοπιστεί νωρίτερα ζωντανός σε ένα μαντρί στην Ανω Σεργούλα Φωκίδας. Το θύμα, φέρει τραύμα από χτύπημα με πέτρα στο κεφάλι.
Νωρίτερα διασώστες είχαν εντοπίσει το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο άνδρες από την Άρτα, καθώς είχαν δηλωθεί ως αγνοούμενοι για περίπου μια εβδομάδα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές του NantiaReport.gr, ο 38χρονος άνδρας βρίσκεται σε σύγχηση και άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ενώ παραμένει υπό κράτηση στο Τμήμα Ασφαλείας. Αναφορές από το οικείο τους περιβάλλον περιγράφει τον 38χρονο ασταθή λόγω θεμάτων ψυχικής διαταραχής που αντιμετωπίζει.

Οι έρευνες εκτέθηκαν στη Ναυπακτία και τη Φωκίδα, περιοχές που ακολούθησαν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού προς τον προορισμό τους, στην Άρτα, όπου εντοπίσθηκε και το τελευταίο σήμα από τα κινητά τους τηλέφωνα .

Για την υπόθεση έχει ενημερωθεί ο Εισαγγελέας, ενώ ο 38χρονος παραμένει υπό κράτηση, ως καθ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας του πατέρα του.