Άρση απορρήτου για τις διαδικτυακές αναζητήσεις και τηλεπικοινωνίες της Ρούλας Πισπιρίγκου με Βούλευμα

Δεκτό έγινε το αίτημα της Ανακρίτριας για άρση του τηλεφωνικού και ηλεκτρονικού απορρήτου της Ρούλας Πισπιρίγκου, από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών

Στην έρευνα για την υπόθεση του θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας, με βούλευμα του Συμβουλιου Πλημμελειοδικών της Αθήνας, έγινε δεκτό το αίτημα της 18ης Ανακρίτριας Χριστίνας Σαλάππα, η οποία χειρίζεται την υπόθεση και διέταξε να ελεγχθούν οι επικοινωνίες μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, καθώς και το ιστορικό πλοήγησης στο διαδίκτυο.

Τις επόμενες ημέρες, αναμένεται να κληθούν και οι πρώτοι μάρτυρες για την υπόθεση ανθρωποκτονίας της 9χρονης Τζωρτζίνας με πρόθεση των Δικαστικών Αρχών να ολοκληρωθεί το συντομότερο η ανακριτική διαδικασία. Πρώτοι στις κλητεύσεις ειναι οι γιατροί αλλά και οι νοσηλευτές των Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων στα οποία νοσηλεύτηκε η 9χρονη Τζωρτζίνα, από τον Απρίλιο του 2021, όταν έγινε η πρώτη εισαγωγή στο Καραμανδάνειο Νοσoκομείο. Το παιδί στο ενδιάμεσο διάστημα νοσηλεύτηκε στο Ωνάσειο και στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαϊα Κυριακού όπου και κατέληξε στις 29 Ιανουαρίου 2022.