Καταθέτει ενώπιον της Ανακρίτριας ο Μάνος Δασκαλάκης, στην υπόθεση δολοφονίας της κόρης του Τζωρτζίνας

Ο Μάνος Δασκαλάκης, πατέρας των τριών κοριτσιών που δεν βρίσκονται στη ζωή, αναμένεται να καταθέσει ενώπιον της Ανακρίτριας που έχει αναλάβει την υπόθεση θανάτου της πρωτότοκης κόρης του Τζωρτζίνας

Αναμένεται να μεταβεί και στο Ανακριτικό γραφείο (07/04-12.00) ο Μάνος Δασκαλάκης για να δώσει κατάθεση αναφορικά με όσα γνωρίζει από τις νοσηλείες, τα περιστατικά που ακολούθησαν και μέχρι το θάνατο της μεγαλύτερης κόρης τους, η οποία κατέληξε τον περασμένο Ιανουάριο (29/01) μετά τους θανάτους των δύο μικρότερων κοριτσιών της οικογένειά του με την υπόδικο Ρούλα Πισπιρίγκου . Ο 30χρονος, το μεσημέρι της Τετάρτης (06/04-12.00) δήλωσε παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας που έχει απαγγελθεί στη σύζυγό του. Εξερχόμενος του γραφείου ,κρατώντας στα χέρια του την δικογραφία της υπόθεσης αλλά και την απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου δικόγραφα τα οποία μόλις είχε παραλάβει ως πολιτικώς ενάγων, δήλωσε πως τα στοιχεία σε βάρος της, είναι “αδιάσειστα”.

Όπως έχει δηλώσει, ο πατέρας των τριών παιδιών, μετά τις εξελίξεις με τη σύλληψη και άσκηση Ποινικής Δίωξης σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, στην οποία αποδίδεται κατηγορία για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος της 9χρονης Τζωρτζίνας πλέον θέλει να μάθει την αλήθεια για τον θάνατό της καθώς και για τους θανάτους των άλλων δύο τους κοριστιών, της 3,8ετών Μλένας και της 6μηνών Ίριδας.

Η κατάθεση του 30χρονου καθώς θα κληθεί να δώσει απαντήσεις για την σχέση του με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, και τρία κορίτσια τους, και για ζητήματα που αφορούν την οικογενειακή τους ζωή και τις προσωπικές τους σχέσεις, στον εσωτερικό τρόπο λειτουργίας της οικογένειάς του. Ανάλογες ερωτήσεις είχε δεχθεί κατά τη διαδικασία της απολογίας της και η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου, για τη σχέση της με τον πατέρα των τριών κοριτσιών του, από την γνωριμία τους, τις νοσηλείες των παιδιών και τις σχέσεις του ζευγαριού μέχρι και σήμερα. Η υπόδικος φέρεται να περίγραψε ως έναν καλό πατέρα τον Μάνο Δασκαλάκη, ωστόσο από το θάνατο της κόρης τους Μαλένας προσδιόρισε τα προβλήματα σε μια “δύσκολη” σχέση -όπως την απέδωσε – με το σύζυγό της, “με τα συνηθισμένα σκαμπανεβάσματα ” -ανέφερε χαρακτηριστικά- περιγράφοντας διάσταση του ζευγαριού και επιστροφή στην οικογενειακή εστία από το σύζυγό της, αλλά και της ίδιας.