Άργος: Συναυλία για την Ασπασία Μπόγρη- Μπορούμε όλοι να βοηθήσουμε.

Συναυλία με τα έσοδα να διατίθενται στην οικονομική στήριξη της Ασπασίας Μπόγρη η οποία παραμένει σε κέντρο αποκατάστασης, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Ιουνίου, στο Άργος διοργανώνουν οι μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Άργους.

image

Στο Αρχαίο Θέατρο Άργους, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Ιουνίου συναυλία την οποία διοργανώνει το 1ο Δημοτικό Σχολείο Άργους, με τα έσοδα να διατίθενται στην οικονομική στήριξη της Ασπασίας Μπόγρη, η οποία παραμένει σε νοσηλεία σε κέντρο αποκατάστασης.
image

Ήταν τον Αύγουστο του 2013, όταν στο κέντρο της πόλης του Άργους, δύο βολιδες όπλου, τραυματίζοντας βαρύτητα στο κεφάλι τη 17άχρονη- τότε- Ασπασία, ενώ πηγαίνει να αγοράσει τσιγάρα. Δράστης και μετέπειτα αυτόχειρας, σε μια πράξη παρανοϊκής εκδίκησης προς την πρώην σύζυγό του, ο πατέρας της.
image

Σχεδόν τρία χρόνια μετά, η Ασπασία, σήμερα 20ετών, νοσηλεύεται σε εξειδικευμένο ιδιωτικό κέντρο θεραπείας, και βρίσκεται σε πρόγραμμα αποκατάστασης, με αναπηρία 99%. Σε όλη αυτή τη δύσκολη πορεία που ακολουθεί, συνοδοιπορος, η μητέρα της Σπυριδούλα Φατούρου.
image

Η Ασπασία δείχνει καθημερινά τη θέληση της για ζωή. Αναπνέει και δέχεται τροφή χωρίς μηχανική υποστήριξη, κάτι που για την περίπτωσή της θεωρείται θαύμα. Πρόσφατα η Άσπα απέκτησε και έναν δικό της σκύλο. Πρόκειται για εκπαιδευμένοι λαμπραντορ το οποίο έχει εκπαιδευτεί, στις ανάγκες της, ως σκύλος συντροφιάς.
image

Στη μουσική εκδήλωση με πρωτοβουλία του 1ου Δημοτικού Σχολείου Άργους, το μουσικό σύνολο «H πόλις» θα ερμηνεύσει έργα μεγάλων Ελλήνων συνθετών. Τη συναυλία συνδιοργανώνει ο Δήμος Άργους-Μυκηνών, η Εφορεία Αρχαιοτήτων Αργολίδας, με τη στήριξη όλων των Δημοτικών Σχολείων Άργους.

Η τιμή του εισιτηρίου είναι 8 ευρώ.

______
*Προπώληση εισιτηρίων στο Βιβλιοπωλείο «Δουλτσίνος» και στο Πρακτορείο Άρτου «Καραμπατής», στο Άργος.