Αρχαιοφύλακας καταγγέλλει απόπειρα βιασμού της από Πακιστανό

Καταγγελία 43άχρονης αρχαιοφύλακα για σε βαρος της επίθεση στην Πλάκα και απόπειρα να ασελγήσει σε βαρος της, με πρόθεση να τη βιάσει Πακιστανός λαθρομετανάστης.

”Ένιωσα ότι απειλείται η ζωή μου επειδή δεν ήξερα αν οπλοφορεί. Δεν ήξερα τι ήθελε να κάνει. Να με κλέψει ; Να μου επιτεθεί σεξουαλικά ; Ένιωσα φόβο και απειλή”, αναφέρει η 43άχρονη αρχαιοφύλακας, θύμα απόπειρας βιασμού από 17άχρονο Πακιστανό στην οδό Διόσκουρων, ενώ πήγαινε στη δουλειά της στις 7.50 πμ.

”Ήρθε κόλλησε πάνω μου και μου έδινε €50. Του είπα να φύγει μακριά μου φωνάζοντας”. Από τις φωνές της καταγγείλει ενεργοποιήθηκε σεκιούριτι παρακείμενης φύλαξης, ακινητοποίησε το δράστη και καλέσε την Άμεση Δράση με το πλήρωμα να προλαβαίνει σε σύλληψη του δράστη.

Κατά τη  εξακρίβωση στοιχείων ταυτοπροσωπειας του Πακιστανού λαθρομετανάστη προέκυψε ότι την ίδια ημέρα,  έληγε η άδεια παραμονής του δράστη. Όταν Στη συνέχεια η Αρχιφύλακας απευθύνθηκε με ερώτηση στον Πακιστανό για το λόγο που της επιτέθηκε δεν έλαβε απάντηση από το δραστη της  επιθεσης.

https://youtu.be/OJpvIQwp2qI