Αρχαία Ολυμπία: Συνελήφθη ο αδελφός δημοτικού τραγουδιστή, με βαρύ ποινικό κατηγορητήριο.

Φυτεία με δενδρύλλια χασίς σε περιοχή της Αρχαίας Ολυμπίας καλλιεργούσε 51άχρονος, ο οπός και συνελήφθη, ενώ βρίσκεται αντιμέτωπος με βαρύτατο κατηγορητήριο. Πρόκειται για τον αδελφό τραγουδιστή της δημοτικής παράδοσης, ιδιαίτερα γνωστό στην Πελοπόννησο.

Σύμφωνα με τις Αρχές, ο 51χρονο καλλιεργούσε φυτεία με 762 δενδρύλλια χασίς σε περιοχή της Αρχαίας Ολυμπίας, ενω η σύλληψή του ακολούθησε ύστερα από έρευνα, με πληροφορίες οι οποίες είχαν περιέλθει στις Αρχές.
Κατά την εξακρίβωση, προέκυψε ότι σε βάρος του 51άχρονου, εκκρεμούσαν τέσσερις καταδικαστικές αποφάσεις για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, απόπειρες ανθρωποκτονιών και ληστείες, συνολικής ποινής φυλάκισης 79 χρόνων.
Ο ίδιος έχει προσδιορισθεί ως μέλος συμμορία Πελοποννήσιων με τα Kalashnikov, η οποία σύμφωνα με τις Αρχές, είχε χαρακτηριστεί ιδιαιτέρως επικίνδυνη, μέλη της οποίας ειχσν διαπράξει ληστείες σε τράπεζες και χρηματαποστολές, ενώ σε ένοπλη συμπλοκή, το καλοκαίρι του 2012 είχαν τραυματίσει τέσσερις Αστυνομικούς κατά τη διαφυγή τους έπειτα από ληστεία, στο κέντρο της Καλαμάτας.
Τα υπόλοιπα μέλη της “συμμορίας των Πελοποννήσιων” είχαν συλληφθεί, ωστόσο ο 51άχρονος, διέφυγε της σύλληψης. Οι πληροφορίες που είχαν περιέλθει σε γνώση των Αρχών, τον τοποθετούσαν στην ερημική δασώδη περιοχή, στην οποία καλλιεργούσε τη φυτεία ενώ διέμενε, σε αυτοσχέδια καλύβα.
Οι Αστυνομικοί, εκτός από τον 51άχρονο, συνέλαβαν επίσης κι έναν επικίνδυνο φυγόποινο στον οποίο παρείχε κατάλυμα στην καλύβα του. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν ενώπιον των Δικαστικών Αρχών.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport