Απόδραση Μεταγωγών: Ο επικίνδυνος Αλαβανός Τίτι.. με τις ένοπλες συμπλοκές με Αστυνομικους και δολοφονίες

Επικίνδυνος και περιορισμούς στη χρήση όπλων με ανθρωποκτόνο πρόθεση, μένος κατά Αστυνομικών και αδιαφορία γαι τη ζωή πολιτών μεταξύ των δραπετών της Διεύθυνσης Μεταγωγών.

Με τις φωτογραφίες των τριών επικίνδυνων Αλβανών κακοποιών οι Αστυνομικοί τους αναζητούν με τγ συνδρομή και του ελικοπτέρου της ΕΛ.ΑΣ.

FB_IMG_1559613025126

Ο (φωτο1) Τίτι- Αθάνι Αστρίτ, ή Θαθάνι Τίτι, ή Θαθάν Τζόρτζιο, ή Ασάνι Αστρίτ, ή Αστρίτ Τζόρτζιο, γεννημένος την 1/5 ή του 1983, ή του 1984, ή του 1985 ή του 1986, είχε συλληφθεί τον Απρίλιο του 2014 από τον Ειδικό Αντιτρομοκρατικό Ουλαμό (ΕΑΟ) της Κυπριακής Αστυνομίας, σε χωριό της επαρχίας Αμμοχώστου, ως καταζητούμενος από τις Ελληνικές Αρχές για ανθρωποκτονία από πρόθεση, απόπειρα ανθρωποκτονίας, ληστείες, κλοπές και σωρεία ποινικών αδικημάτων. Μαζί του συνελήφθη και ένας Κύπριος ο οποίος τον φιλοξενούσε.

Βαρύνεται με 17 ένοπλες ληστείες σε οικίες, 18 ένοπλες ληστείες σε καταστήματα, μία ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα ΕΛ.ΤΑ, 3 ένοπλες ληστείες σε ιδιώτες, επτά ένοπλες συμπλοκές -6 με Αστυνομικούς- 6 διαρρήξεις σε σπίτια και καταστήματα και 17 κλοπές αυτοκινήτων

Ο Τιτι ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης, ύστερα από απόπειρα κλοπής οχήματος, στην Καισαριανή (02/06 2012) είχαν δολοφονήσει εν ψυχρώ 30άχρονο και είχαν τραυματίσει τον 32χρονο αδελφό του, όταν έγιναν αντιλυπτοί σε απόπειρα κλοπής του οχήματος του θύματος από κάτω από το σπίτι τους.