“Η πολυδιάσπαση, η έλλειψη ενότητας, τα πολλά μαγαζάκια βολεύουν μόνο αυτούς που δεν θέλουν ένα μαζικό δυναμικό συνδικαλισμό Αστυνομικών”

Ενόψει των εκλογών για ανάδειξη των πρωτοβάθμιων Σωματείων των Αστυνομικών, ανακοίνωση υποψηφιότητας του Γιάννη Φαναριωτη*

“Αγαπητοί φίλοι, Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

Η μακρά έως σήμερα πορεία μου στα συνδικαλιστικά της Ελληνικής Αστυνομίας με έχει διδάξει ένα και μοναδικό πράγμα.

Η πολυδιάσπαση των δυνάμεων, η έλλειψη ενότητας, τα πολλά μαγαζάκια βολεύουν μόνο αυτούς που δεν θέλουν ένα μαζικό δυναμικό συνδικαλιστικό κίνημα αστυνομικών .

Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε συνεχώς θα αυξάνονται.
Η οικονομική κρίση αλλά και η κακή διοίκηση των τελευταίων ετών έχει φτάσει τον θεσμό μας σε οριακά πλέον σημεία.

Το φιλότιμο μας που πηγάζει μέσα από την αγάπη μας για τον συνάνθρωπο και την έννοια του λειτουργήματος που επιτελούμε δεν μπορεί να είναι ανεξάντλητο.

Η παντελής έλλειψη ωραρίου εργασίας , η ανύπαρκτη υλικοτεχνική υποδομή, εκπαιδεύσεις και σεμινάρια που δεν υπάρχουν, η επικινδυνότητα του επαγγέλματος μας , οι ανθυγιεινές συνθήκες εργασίας ,το μισθολόγιο και το βαθμολόγιο που μας έχει βουλιάξει στην στασιμότητα είναι αιτήματα που απαιτούν ενότητα και συλλογικότητα .

Γι ΄αυτό, σας καλώ να συμμετέχετε στις εκλογές της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, που αρχίζουν την Παρασκευή 7 Ιουνίου μαζικά και ζητώ να με τιμήσετε με την ψήφο σας για το Δ.Σ αλλά και ως αντιπρόσωπο στην ΠΟΑΣΥ με το Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών Αθηνών – Ε.Κ.Α”

Φαναριώτης Ιωάννης
Υποψήφιος με Ε.Κ.Α. για Δ.Σ και ΠΟΑΣΥ