Από τα Επίσημα …στη ΔΙΑΣ με αθλητικά, ο “ξεχασιάρης” Αρχφύλακας με το όπλο

Με θητεία στη συνοδεία του τεως Υπουργού ΣΥΡΙΖΑ, μετακινήθηκε στη ΔΙΑΣ πρόσφατα, και πήγε στην υπηρεσία με.. αθλητικά!

Η πράδοση του “ξεχασμένου” σε μπαρ στο κέντρο της Αθήνας, υπηρεσικού οπλισμού από Αστυνομικό που υπηρετεί στην Αμεση Δράση, εξαιτίας της ευσυνειδησίας του ιδιοκτήτη της επιχείρησης που τον αναζήτησε με κλήση του στο “100”, ανέδειξε την γενικότερη στάση του ενστόλου, καθώς ώρες μετά δεν αναζήτησε ο ίδιος τον υπηρεσιακό του εξοπλισμό αλλά αναζητήθηκε από τον ιδιώτη στην Υπηρεσία του.

Συμφωνα με Αστυνομικές πηγές του NantiaReport.gr ο Αστυνομικός, ο οποίος “ξέχασε” το όπλο του έχει μετακινηθεί πρόσφατα -τον τελευταίο ενάμιση μήνα- στη ΔΙΑΣ, στο πλαίσιο εξαγγελιών του Υπουργού ΠροΠΟ για επαναφορά των Αστυνομικών από το Επιτελέιο και τα Επίσημα, σε μάχιμες Υπηρεσίες, καθώς μεταξύ άλλων, ήταν ένας από τους Αστυνομικούς αποσπασμένος στο γραφείο πρωτοκλασάτου Υπουργού της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Η άφιξή του στη νέα του Υπηρεσία – Αμεση Δράση- τον κατέστησε άμεσα “δημοφιλή”μεταξύ των συναδέλφων του, καθώς  παρουσιάστηκε  για Υπηρεσία με .. αθλητικά υποδήματα και υποστήριξε – σε σχετικές “επιπλήξεις” από ανωτέρους και συνυπηρετούντες του- ότι δεν του έχει χρεώσει η Υπηρεσία… επιχειρησιακά υποδήματα (μποτες).