Κόρινθος: Ληστεία σε υπάλληλο πρατηρίου καυσίμων, με καταδίωξη και επεισοδιακή σύλληψη (video)

Ληστεία σε βάρος υπαλλήλου πρατηρίου καυσίμων στην Εθνική Οδό στο ύψος της Κορίνθου διέπραξαν κακοποιοί. Ακολούθησε επεισοδιακή καταδίωξη και σύλληψη ενός από τους δράστες.

Οι πέντε δράστες, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους με κουκούλες, και υπό την απειλή όπλων ακινητοποίησαν τον υπάλληλο του βενζινάδικου. Οι κακοποιοί, αφαίρεσαν το χρηματοκιβώτιο, το φόρτωσαν σε κλεμμένο αυτοκίνητο και κινήθηκαν προς Αθήνα. Η κινητοποίηση της Αστυνομίας ωστόσο, ήταν άμεση, και πλήρωμα περιπολικού εντόπισε το όχημα των δραστών να κινέιται στο οδικό δίκτυο, και ακολούθησε καταδίωξη.

Όπως προέκυψε, το όχημα είχε κλαπεί

Ο οδηγός του κλεμμένου αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχό του, στο ύψος της Χασιάς Αττικής και οι επιβαίνοτες το εγκατέλειψαν και πεζή επιχείρησαν να διαφύγουν στο παρακείμενο δάσος. Από τους Αστυνομικούς, συνελήφθη ο ένας από τοςυ δράστες, ο οποίος όπως διαπιστώθηκε, είχε τραυματισθεί. Κατά την εξακρίβωση των στοιχείων του, προέκυψε ότι διατηρεί φάκελο και είναι σεσημασμένος κακοποιός.

Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου που εγκατέλειψαν οι δράστες της ληστείας, εντοπίστηκε το χρηματοκιβώτιο που είχαν αφαιρέσει οι κακοποιοί από το βενζινάδικο, Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο οπου παραμένει φρουρούομενος, ενω αναζητήσεις έχουν εκδοθεί για τους τέσσερις συνεργούς του.

Πληροφοριές από Αστυνομικές πηγές τις οποίες επικαλείται ο Αστυνομικός Συντάκτης της ΕΡΤ, Γιώργος Γεραφέντης, αναφέρουν ότι οι Αστυνομικοί της Υ/ΑΔυτικής Αττικής, έχουν στη διαθεσή τους στοιχεία για τους δράστης μιας από τις εγκληματικές ομάδες, μέλη της οποίας δραστηριοποιούνται σε ληστείες και διαρρήξεις, κατά τις οποίες μεταξύ άλλων, αφαιρούν χρηματοκιβώτια.

___________

* Ρεπορτάζ, Γιώργος Γεραφέντης, ΕΡΤ