Απειλεί με «φαραωνικό σχέδιο αντίδρασης» ο Ρουβίκωνας για το τελεσίγραφο τον ΥπΠΡΟΠΟ

Απειλέι με «φαραωνικό σχέδιο άμυνας και αντίδρασης» το ηγετικό στέλεχος της αναρχικής συλλογικότητας του Ρουβίκωνα στο 15θήμερο τελεσίγραφο του Υπουργού Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, που λήγει σήμερα, για την εκκένωση των καταλήψεων.
Προκλητικό μήνυμα από το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα, ο οποίος απειλεί με .. «φαραωνικό σχέδιο άμυνας και αντίδρασης» στο ενδεχόμενο επιχείρησης εκκένωσης μεταξύ των καταλήψεων του ορμητηριου του Κ*ΒΟΞ από την ΕΛΑΣ, με δεδομένο ότι το 15θήμερο τελεσίγραφο που έδωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, για τις καταλήψεις στα Εξάρχεια, ολοκληρώνεται την Πέμπτη (05/12) μια ημέρα πριν την συμπλήρωση 11ετών από τις εκδηλώσεις για το θανάσιμο τραυματισμό του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου το 2008

Το ηγετικό στέλεχος της αναρχικής συλλογικότητας με ανάρτησή του στο λογαριασμό που διατηρεί στα κοινωνικά δίκτυα, απευθύνετια στο Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και απειλεί με «φαραωνικό σχέδιο αντίδρασης»
«..Αυτή την περίοδο πέραν της νομικής και πολιτικής υπεράσπισης που ετοιμάζουμε για τις δίκες, οργανώνουμε και τις γενικότερες πολιτικές μας δραστηριότητες..» και προσθέτει «..έχουμε ετοιμάσει και ένα…φαραωνικό σχέδιο άμυνας και αντίδρασης σε περίπτωση εισβολής στο ΒΟΞ όπου εμπλέκονται πάρα πολλά άτομα. Επίσης προσπαθούμε να είμαστε συνεπείς στα μετωπικά σχήματα όπου συμμετέχουμε..».

Ο ίδιος αναφέρεται σε «συντρόφισσα», πρόκειται για φυσικό πρόσωπο στα αστοιχεία της οποία εντοπίσθηκε κίνηση λογαριασμού, της τάξεως των 30.000ευρώ, ποσό που είχε επιβληθεί ως εγγυοδοσία σε ΠΟ που του είχαν επιβληθεί, μετά την καταδρομική παρέμβαση που είχαν πραγματοποιήσει μέλη της αναρχικής συλλογικότηας, στη Βουλή, υπερ του Κουφοντίνα.

«..Αναμένω να μου έρθει κλήση στο πλαίσιο της έρευνας που γίνεται από την αστυνομία για τα… οικονομικά της ομάδας. Το έχουμε ξαναπεί, σου λένε δώσε τριάντα χιλιάρικα για να μην μπεις φυλακή και εάν τα δώσεις σε κατηγορούν επειδή τα… βρήκες.»..

Ο ίδιος αναφέρεται και στις τεσσερις  δικαστικές εκκρεμότητες του ίδιου και των προσδιορισμένων μελών της αναρχικής συλλογικότητας -σε διάστημα 14ημερών- με παραπομπή ενός εκ των μελών, για το βανδαλισμό στο πολιτικό γραφείο του Υπουργού Υγεία, Βασίλη Κικίλια, επίσης 8μελών της αναρχικής συλλογικότητας οι οποίοι δικάζονται για καταδρομική επίθεση στα διόδια του Κιάτου και 11μέλη για επίθεση στην Τήνο. Ενώ αναμένεται και η δικάσιμος των συλληφθέντων για την κατάληψη στην Πρσεσβεία της Ισπανία, στις οποίες ο ίδιος.. προδικάζει την απόφαση για επιβολή υψηλής εγγυοδοσίας και ποινών.