Αντιεξουσιαστές σε ιδιοκτήτες ΙΧΕ: “Σας υπενθυμίζουμε τη δυνατότητα να τα απομακρύνετε τη συγκεκριμένα ημέρα που η γειτονιά μας γίνεται στόχος στρατιωτικών επιθέσεων του κράτους»

“Ενημερωτική προειδοποίηση” στα παρμπρίζ των αυτοκινήτων τους, εντόπισαν οι κάτοχοί τους, ανήμερα της 6ης Δεκέμβρη, με τους αντιεξουσιαστές να …προειδοποιούν.

Προγραμματισμένες εκδηλώσεις για την 6η Δεκέμβρη,  για 8η χρόνια, από τα γεγονότα του 2008, εχουν θεσει σε επιφυλακή  (!) την ΕΛΑΣ. Αντιεξουσιαστές ωστόσο, στα Εξάρχεια μοιράζουν φυλλάδια, και ζητούν από τους κατοίκους να απομακρύνουν τα αυτοκίνητά τους, καθώς σε διαφορετική περίπτωση- όπως αναγράφουν στο κείμενο τους- “Η συμμετοχή και η υλική προσφορά του καθενός στην αντίσταση είναι η μονόδρομη κοινωνική διέξοδος”.

Εξάρχεια_2016

Όπως φαίνεται στο φωτογραφικό στιγμιότυπο,  σε “χαρτί” που βρήκαν οι κάτοικοι στα παρμπρίζ των αυτοκινήτων τους, οι … “σύντροφοι για την κοινωνική αυτοοργάνωση “- οπως “υπογράφουν”, προειδοποιούν:

«Αγαπητοί γείτονες και επισκέπτες, αν η μικρή ιδιωτική φυλακή που λέγεται ΙΧ είναι αναγκαία για την επιβίωσή σας μέσα στη μητροπολιτική φυλακή του κεφαλαίου, σας υπενθυμίζουμε τη δυνατότητα να την απομακρύνετε τη συγκεκριμένα ημέρα που η γειτονιά μας γίνεται στόχος στρατιωτικών επιθέσεων του κράτους. Η συμμετοχή και η υλική προσφορά του καθενός στην αντίσταση είναι η μονόδρομη κοινωνική διέξοδος.

Σύντροφοι για την κοινωνική αυτοοργάνωση».