ΘΣΝ: “Κλάπηκε το μαύρο “Ζήτα” μου. Μπορείτε να βοηθήσετε;”

Πληροφορίες για τους δραστες της κλοπής του δικύκλου του αναζητά ο ιδιοκτήτης του. Οι κινήσεις των  δραστων έχουν καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας .

“Την Τετάρτη 30/11/2016, ώρα 03:18-03:19 πριν τα ξημερώματα, κλάπηκε από την Μάρκου Μπότσαρη 16, Θεσσαλονίκη, Kawasaki z750 μαύρο, το “Ζήτα” μου.

Παρακάτω είναι το video, όσοι μπορεί να αναγνωρίσουν κάτι επικοινωνήσουν μαζί μου. Ειδικότερα για το σκούτερ των κλεφτών, είναι το yamaha t-max 530.

Αυτοί είναι επαγγελματίες, προχθές ήταν η δικιά μου αύριο θα είναι κάποιου άλλου η μηχανή, για τις πιθανότητες κάποιος να αναγνωρίσει κάτι”, αναφέρει σε διαδικτυακό του μήνυμα ο ιδιοκτήτης του δικύκλου από τη Θεσσαλονίκη.

Όπως επισημαίνει στο βιντεοληπτικό υλικό εντοπίζεται “νεκρός” χρόνος (περίπου 11″sec) καθώς η κάμερα “γράφει” μόνο όταν ανιχνεύει κίνηση και σε εκείνο το διάστημα είναι πολύ μακριά οι δράστες της κλοπής από τον αισθητήρα για να συνεχίσει την καταγραφή.

Στο βιντεοληπτικό υλικό διακρίνεται το δίκυλο των δραστων, ένα άσπρο Yamaha- Tmax 530, με εργοστασιακή εξάτμιση.

Αν γνωρίζετε σχετικά με την κλοπή του δικύκλου, ή αναγνωρίζετε οποιαδήποτε πληροφορία, οδηγήσει στην εξακρίβωση της ταυτότητας των δραστων, μπορείτε να επικοινωνείτε στο [email protected] ώστε να διαβιβάσουμε τα στοιχεία στον κάτοχο του δικύκλου .