Αντιδράσεις από το ΠΑΣΟΚ για τους Τούρκους “παρατηρητές” στα ελληνικά νησιά

“..κάνει πρόβες σε πρωταπριλιάτικα αστεία με τις δηλώσεις του περί Τούρκων αξιωματικών σε ελληνικά νησιά για την αξιολόγησης των προς επανεισδοχή στην Τουρκία ατόμων (..) στον τομέα της ασφάλειας και της φύλαξης των συνόρων, είναι παρούσα και επικίνδυνη.
Καλούμε τον Αναπληρωτή Υπουργό κ. Τόσκα να δώσει άμεσα εξηγήσεις”.. σημειώνει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

Από τον Τομέα Προστασίας του Πολίτη του ΠΑΣΟΚ, σχετικά με τις δηλώσεις του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Ν. Τόσκα, εκδόθηκε ανακοίνωση,
“Αν δεν έβγαιναν από τα πιο επίσημα χείλη και μάλιστα on camera θα πιστεύαμε ότι ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κάνει πρόβες σε πρωταπριλιάτικα αστεία με τις δηλώσεις του περί Τούρκων αξιωματικών σε ελληνικά νησιά για την αξιολόγησης των προς επανεισδοχή στην Τουρκία ατόμων. Δυστυχώς για την Χώρα, όμως, η πραγματικότητα των υποχωρήσεων και της κατηφόρας της Κυβέρνησης στον τομέα της ασφάλειας και της φύλαξης των συνόρων, είναι παρούσα και επικίνδυνη.
Καλούμε τον Αναπληρωτή Υπουργό κ. Τόσκα να δώσει άμεσα εξηγήσεις και να αποκαλύψει τη πραγματικά έχει συμφωνήσει η Κυβέρνηση σε βάρος των εθνικών συμφερόντων και της χώρας μέσα στα τραγικά αδιέξοδα της.
Θα τους κρίνει η Ιστορία και δεν θα είναι καθόλου επιεικής μαζί τους”