Πραγματοποίησαν τον ετήσιο χορό τους οι Συνοριακοί της Καβάλας

Άφησαν για λίγο τη δύσκολη υπηρεσιακή καθημερινότητα και βρέθηκαν με τις οικογένειες τους, στον ετήσιο χορό τους οι Συνοριακοί Αστυνομικοί της Καβάλας.

image

Στο χορο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Καβάλας (12/03) παραβρέθηκαν οι Συνοριακοί Αστυνομικοί με τις οικογένειες τους, ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι από την τοπική αυτοδιοίκηση .

image

Με απόφαση του ΔΣ απονεμήθηκαν βραβεία στους αριστευσαντες μαθητές και επιτυχόντες φοιτητές παιδιά Συνοριακών Αστυνομικών.
image

Τιμητική διάκριση απονεμήθηκε και στο Συνοριακό Αστυνομικό πρωταθλητή στους Βαλκανικούς αγώνες Βετεράνων Στίβου (2015) Κωνσταντίνο Ανδρονικίδη ο οποιος αγωνίστηκε στην κατηγορία Μ45 κι έλαβε το χρυσό και το χάλκινο μετάλλιο, στα 400m, και 800m.

image

Ο Κωνσταντίνος Ανδρονικίδης σε μηνυμα του ευχαριστησε τους συναδελφους του για την αναγνώριση χτες των επιδόσεων του “χθες, είχα την χαρά και την τιμή να βραβευτώ από τους συναδελφους μου για την σχετικά πρόσφατη επιτυχία μου στους Βαλκανικούς αγώνες στίβου Μ45 .(χρυσό μετάλιο στα 400 εμπ.,χρυσό στα 800μ.,και χάλκινο στα 400μ.)…Σας ευχαριστώ πάρα πολύ ,για την αναγνώριση των προσπαθειών μου , εύχομαι υγεία σε όλους και όλες !!!!!!!!!!!

image