“Άνω κάτω” η ΓΑΔΑ από διαρροές. Εκνευρισμός στην Ασφάλεια για το “συμμαθητή”

Με την ανάληψη καθηκόντων του κάθε εκπροσώπου Τύπου της ΕΛΑΣ ακολουθεί εθιμοτυπική συνάντηση με τους διαπιστευμένους Αστυνομικούς συντάκτες. Μόνιμο θεμα οι διαρροές, με δεσμεύσεις κάθε φορά απο την ηγεσία ότι … “ετελείωσε”, μέχρι την επόμενη διαρροή.

Άνω κατω η ΓΑΔΑ απο διαρροές που το τελευταίο διάστημα έχουν λάβει “στοχευμένα” μορφή “επίσημης ενημέρωσης”. Από μια αποδελτίωση μέχρι και ευαίσθητα σε κάποιες υποθέσεις στοιχεία, διαρρέονται, με εξαιρετική ευκολία.

Πληροφορίες του nantiaReport- αναφέρουν τον έντονο εκνευρισμό μεταξύ των Στελεχών της Ασφάλειας καθώς σε κάποιες περιπτώσεις οι διαρροές θέτουν σε κίνδυνο την επιχείρηση και το προσωπικό που συμμετέχει.

Οι διαρροές έχουν αποτελέσει θέμα έντονης διαμαρτυρίας από τους διαπιστευμένους Αστυνομικούς Συντάκτες, με αποδέκτη τόσο τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΕΛΑΣ ενω εχει τεθεί και μεταξύ των Υπηρεσιακών Στελεχών της Ασφάλειας.

“Κύκλοι” του Μεγάρου αποδίδουν το “διαρροέα”, ωστόσο “σιωπούν” καθώς γνωρίζουν πώς “οποιαδήποτε ενέργειά τους, δε θα επιφέρει δραστική λύσης, γιατι ..ηταν συμμαθητης με πολυύ ψηλα ιστεμενο”.