“Να εκφράσω απεριφραστα την αμέριστη στήριξη μου σε αυτούς που φέρουν κράνος και κραδαινουν ασπίδα προστατευοντας το πολίτευμα, τους Νόμους, την δημόσια και ιδιωτική περιουσία”

..”σε αυτο το μικρό σύνολο που υπηρετεί στο σώμα της ΕΛΑΣ που αντιμετωπιζεται άδικα, με απαξίωση και ρατσιστικά σχόλια, από  κομμάτι της κοινωνίας και από μια μερίδα συναδέλφων”.. με την οπτική Αστυνομικού από τους Μάχιμους*, στα πεζοδρόμια της πόλης.

“Μετά από αντίστοιχες καινοτόμες δημόσιες δηλώσεις στήριξης που έγιναν τις προηγούμενες μέρες θα ήθελα και εγώ με την σειρά μου να εκφράσω απεριφραστα και χωρίς καμία ντροπή την αμέριστη στήριξη και συμπαράσταση μου σε αυτο το μικρό σύνολο που υπηρετεί στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας.. που αντιμετωπιζεται άδικα, με απαξίωση και ρατσιστικά σχόλια, τόσο από ένα μεγαλο κομμάτι της κοινωνίας όσο και από μια μερίδα συναδέλφων.. δηλώνω λοιπόν ότι συμπαραστέκομαι και στηρίζω ΑΠΟΛΥΤΑ όλους αυτούς που φέρουν κράνος και κραδαινουν ασπίδα προστατευοντας το πολίτευμα, τους νόμους, την δημόσια και ιδιωτική περιουσία..

Που ρισκάρουν την ζωή τους για την διατήρηση και την αποκατάσταση της τάξης.. που στην μάχη προστατεύουν ο ένας την ζωή του άλλου και προχωράνε μπροστά.. που καλό λόγο δεν θα ακούσουν σχεδόν ποτέ και σχεδόν από κανέναν.. που παρ όλα τα παραπάνω συνεχίζουν και θα συνεχίσουν να τιμανε την στολή και το εθνόσημο που φέρουν..

ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΥΣ ΜΑΧΙΜΟΥΣ ΚΎΡΙΟΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΠΟΥΝΟΠΕΡΕΣ…

Υ. Γ. Ο μόνος λόγος που σε όσα ανέφερα παραπάνω δεν συμπεριέλαβα τους υπόλοιπους ΜΑΧΙΜΟΥΣ συναδέλφους είναι επειδή αυτοί δεν <<απολαμβάνουν>> την απαξίωση και τον ρατσισμό που δέχεται η ΔΑΕ από την ίδρυση της”.

__________

* κείμενο άποψης Μάχιμου Αστυνομικού/ 16 χρόνια υπηρεσίας στη ΔΑΕ/ΔΙΑΤ