Η Άννα Κορακάκη είναι η «Γυναίκα της Χρονιάς 2017»

Το Ειδικό Βραβείο «Γυναίκα της Χρονιάς 2017» κέρδισε η Ολυμπιονίκης σκοπεύτρια Άννα Κορακάκη, στην ετήσια απονομή βραβείων «Γυναίκες της Χρονιάς» που διοργανώνει το περιοδικό VOTRE BEAUTÉ.

Στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου, βραβεύθηκαν 20 υπέροχες Γυναίκες, οι οποίες ξεχώρισαν στον τομέα τους κατά τη χρονιά του 2016 για το ήθος, το έργο και την δράση τους. Η δις Ολυμπιονίκης του Ρίο 2016, Άννα Κορακάκη, ήταν υποψήφια σε δύο κατηγορίες, στην κατηγορία Αθλήτρια και στην Ειδική κατηγορία Γυναίκα της Χρονιάς 2017. Η ίδια δεν μπόρεσε να παραστεί στην εκδήλωση, καθώς βρίσκεται στο Μάριμπορ Σλοβενίας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Αεροβόλων Όπλων, και μόλις ενημερώθηκε για το βραβείο έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης:

Σε μία λαμπερή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε εχθές στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, το περιοδικό Votre Beauté μου απένειμε το βραβείο «Γυναίκα της Χρονιάς»♀ Σας ευχαριστώ από καρδιάς γι’ αυτό! Είναι μεγάλη τιμή και συγκίνηση αυτή η διάκριση ανάμεσα σε τόσο αξιόλογες και σπουδαίες προσωπικότητες. Θέλω να αφιερώσω το βραβείο σε όλες τις γυναίκες, μα περισσότερο σε μία κατηγορία γυναικών που ξεχωρίζω και θαυμάζω ιδιαίτερα… Τις απλές, καθημερινές γυναίκες και νοικοκυρές στις οποίες δεν έρχεται τίποτα εύκολα, εκείνες που μάχονται, αντιστέκονται και πάνε κόντρα στις αντιξοότητες των καιρών. Και με περίσσια αξιοπρέπεια, δύναμη και κουράγιο ανταπεξέρχονται, βάζοντας στην άκρη τα δικά τους «θέλω» και «εγώ», για το «εμείς» της οικογένειας και των παιδιών τους. Όλες εκείνες που δεν κατάφεραν να πραγματοποιήσουν κάποιο κρυφό τους όνειρο… Αυτό το βραβείο ανήκει σε όλες εσάς. Με πολλή αγάπη και θαυμασμό.

Άννα

Document-page-011Document-page-008