Άννα Κορακάκη: “Γνωρίζει άριστα τη σκοποβολή στο σύνολό της με αποκλειστική πρόθεση, την ανάπτυξή της στην Ελλάδα”

..”ευκαιρία στα σωματεία, με την ψήφο τους, να εκπροσωπηθούν από έναν άνθρωπο που γνωρίζει άριστα τα θέματα της σκοποβολής στο σύνολό της και αποκλειστική πρόθεση έχει, την ανάπτυξη της σκοποβολής στην Ελλάδα”..

Η Χρυσή Ολυμπιονίκης, του Ρίο  (2016) στο άθλημα της σκοποβολής, Άννα Κορακάκη, με κείμενο που υπογράφει, στηρίζει την υποψηφιότητα του προπονητή και πατέρα της, στις επερχόμενες εκλογές της ΣΚΟΕ  (26/11).

“Καλησπέρα σε όλους σας!

Άλλη μία προσπάθεια του προπονητή μου για τη βελτίωση των συνθηκών του αθλήματός μας, είναι η υποψηφιότητά του στις εκλογές τις ΣΚΟΕ, που θα πραγματοποιηθούν στις 26 Νοεμβρίου στην Αθήνα.

Η υποψηφιότητά του, αφορά τη θέση εκπροσώπου της ΣΚΟΕ στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, καθώς και τη θέση μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της ΣΚΟΕ στην επιτροπή σταθερού στόχου.
Ο ίδιος, ζητά την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό του και ξεκαθαρίζει, εκ των προτέρων, πως σε περίπτωση εκλογής του, η θητεία του, υπολογίζει να διαρκέσει ένα έτος. Πιστεύει, όπως κι εγώ άλλωστε, πως είναι αρκετό χρονικό διάστημα, ώστε να προσφέρει αυτά που σκέφτεται, για αλλαγές προς το καλύτερο, για το μέλλον του αθλήματος.
Στη συνέχεια θα παραιτηθεί, για να ασχοληθεί με τον επόμενο αγωνιστικό Ολυμπιακό κύκλο και μεγάλο στόχο μας, τους Ολυμπιακούς στο Τόκιο 2020.
Δίνεται λοιπόν η ευκαιρία στα σωματεία, με την ψήφο τους, να εκπροσωπηθούν από έναν άνθρωπο που γνωρίζει άριστα τα θέματα της σκοποβολής στο σύνολό της και αποκλειστική πρόθεση έχει, την ανάπτυξη της σκοποβολής στην Ελλάδα…

Ευχαριστώ,
Άννα”