Αναστάσιος Θεοδωρίδης, ιατροδικαστής: «Δεν είμαι υπέρμαχος της διενέργειας τοξικολογικών εξετάσεων σε οστά έπειτα από 19 χρόνια»

Στις καταγγελίες και τις φήμες, οι οποίες διακινούνται αναφορικάμε τα αίτια θανάτου του βιολογικού πατέρα του Κωστή Πολύζου, Γιώργου, πριν από 19χρόνια στη Σιάτιστα της Κοζάνης, ο ιατροδικαστής Αναστάσιος Θεοδωρίδης μεταξύ άλλων σχολιάζει, «Δεν είμαι υπέρμαχος της διενέργειας τοξικολογικών εξετάσεων σε οστά έπειτα από 19 χρόνια. Οστά τα οποία δεν γνωρίζουμε σε τι κατάσταση βρίσκονται σήμερα καθώς κι αν υπάρχουν. Οποιοσδήποτε κρίνει ότι μπορεί η συγκεκριμένη εξέταση να φέρει αποτελέσματα ας επιβαρυνθεί και το κόστος της»

image

“Αγαπητοί μου φίλοι δημοσιογράφοι, αναγκάζομαι να γράψω αυτό το απαντητικό μήνυμα προς όλους εσάς διότι αδυνατώ να επαναλαμβάνω τα ίδια σχόλια προς όλους που επιθυμείτε να ενημερωθείτε για να πληροφορήσετε τους αναγνώστες σας σχετικά με τις νέες αποκαλύψεις στην υπόθεση της Σιάτιστας.
Δεν είμαι υπέρμαχος της διενέργειας τοξικολογικών εξετάσεων σε οστά έπειτα από 19 χρόνια. Οστά τα οποία δεν γνωρίζουμε σε τι κατάσταση βρίσκονται σήμερα καθώς κι αν υπάρχουν. Οποιοσδήποτε κρίνει ότι μπορεί η συγκεκριμένη εξέταση να φέρει αποτελέσματα ας επιβαρυνθεί και το κόστος της.
Οποιαδήποτε άλλη άποψη επί του θέματος σεβαστή αλλά αδυνατώ να δίνω εξηγήσεις τηλεφωνικά για θέματα που άπτονται της επιστήμης μου.
Τα στοιχεία που έχω και με οδήγησαν με ακρίβεια να ανατρέψω ένα γεγονός έπειτα από 19 χρόνια είναι εις γνώση των συγγενών και μόνο.
Όταν η οικογένεια κρίνει τον τρόπο που θα κινηθεί στο άμεσο μέλλον θα βρεθώ πλάι της με οποιοδήποτε τρόπο κρίνει αυτή ότι μπορώ να βοηθήσω.
Στην υπόθεση αυτή το τι θα ειπωθεί ή όχι είναι αποκλειστικό δικαίωμα των συγγενών και φυσικά των ανακριτικών αρχών.
Θα επιθυμούσα λοιπόν να γίνει σεβαστή η επιθυμία μου να μην τα πω ξανά τηλεφωνικά σε κανέναν από εδώ και στο εξής.
Ευχαριστώ” ανέγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο ιατροδικαστής Αναστάσιος Θεοδωρίδης.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport