ΠΟΣΥΦΥ& ΣΕΦΕΑΑ: “Οι αποφάσεις μας, σηματοδοτούν το μέλλον μας”

“Οι αποφάσεις μας, σηματοδοτούν το μέλλον μας” σημειώνουν σε κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ. και Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α.

image

Πραγματοποιήθηκε χθες (03/02) στην Αλεξανδρούπολη κοινή σύσκεψη εκπροσώπων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων και του Σωματείου Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής με σκοπό την εκτίμηση της κατάστασης που διαμορφώνει το «νέο» ασφαλιστικό, όπως και την κλιμάκωση των αντιδράσεων μας στην προσπάθεια να ακυρώσουμε τις προθέσεις της Κυβέρνησης, αλλά και των Ευρωπαίων εντολέων της να ισοπεδώσουν τους εργαζόμενους της χώρας μας.
Τασσόμαστε πλάι σε όλους αυτούς τους παραγωγικούς φορείς που αντιδρούν στα “μεγαλόπνοα” συνταξιοδοτικά οράματα της Κυβέρνησης και ενισχύουμε με την παρουσία μας στους δρόμους, αυτές τις υγιείς παραγωγικές δυνάμεις που κρατούν ψηλά ακόμη τη χώρα.
Α ρ χ ί ζ ο υ μ ε , πραγματοποιώντας σήμερα 4 Φεβρουαρίου 2016 το πρωί την πρώτη ένστολη διαμαρτυρία μας στην πόλη της Αλεξανδρούπολης, ενώνοντας τις δυνάμεις μας με τους εξεγερμένους και αγωνιζόμενους αγρότες, με κάθε παραγωγικό φορέα που αντιστέκεται, προσηλωμένοι στον κοινό στόχο της προσπάθειας για επιβίωση!!!
Η πραγματικότητα είναι αμείλικτη για κάθε ένστολο αλλά και για όλους τους απλούς εργαζόμενους με κάθε παραγωγικό μέσο και κάθε παραγωγικής τάξης. Το μέλλον όλων μας διακυβεύεται στην εξαργύρωση μιας μνημονιακής επιταγής της οποίας το αντίκρισμα είναι η συνταξιοδοτική ταφόπλακα των εργαζομένων της.
Η απόφαση μας να εμποδίσουμε την ασφαλιστική και φορολογική θύελλα που έρχεται διακρίνεται στην αποφασιστικότητα των συναδέλφων μας να προτάξουν όλες τις διεκδικητικές δυνάμεις τους, που κάθε μέρα θα εκδηλώνονται με κάθε τρόπο και νόμιμο μέσο.

« Οι αποφάσεις μας, σηματοδοτούν το μέλλον μας» .

Για τα Δ.Σ.
Χαρέλας Παναγιώτης, πρόεδρος Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ
Ντούμας Βασίλης, πρόεδρος Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α