Τομέας ΠΡΟ.ΠΟ ΠΑΣΟΚ: “Το ασφαλιστικό των ένστολων δεν λύεται με γονατογραφήματα, αλλά με σοβαρή μελέτη και πολιτικές ανάπτυξης””

Ενόψει  της  προγραμματισμένης κινητοποίησης  των ενστόλων, ο τομέα  Προστασίας του Πολίτη του ΠΑΣΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία  σημειώνεται η πρόθεση “να μην ψηφιστούν ρυθμίσεις που αφενός μεν καταστρατηγούν ασφαλιστικά δικαιώματα των ένστολων και αφετέρου δεν εξασφαλίζουν καμία βιωσιμότητα των ταμείων τους”.

image

Ολόκληρο το κείμενο της ανακοίνωσης
“Οι συνεχιζόμενες κινητοποιήσεις και διαμαρτυρίες των ενστόλων σε σχέση με το προτεινόμενο ασφαλιστικό νομοσχέδιο έχουν την αμέριστη συμπαράσταση του ΠΑΣΟΚ.
Όπως εχουμε διαβεβαιώσει σε όλες τις μέχρι τώρα συναντήσεις μας με ενώσεις και ομοσπονδίες ενστόλων, το ΠΑΣΟΚ αγωνίζεται εντός και εκτός Βουλής, προκειμένου να μην ψηφιστούν ρυθμίσεις που αφενός μεν καταστρατηγούν ασφαλιστικά δικαιώματα των ένστολων και αφετέρου δεν εξασφαλίζουν καμία βιωσιμότητα των ταμείων τους.
Το γενικότερο θέμα του ασφαλιστικού και ειδικότερα του ασφαλιστικού των ένστολων δεν λύεται με γονατογραφήματα, αλλά με σοβαρή μελέτη και πολιτικές ανάπτυξης” καταλήγει  η ανακοίνωση του  τομέα  Προστασίας του Πολίτη του ΠΑΣΟΚ.